Penultima reprezentaţie pe teren propriu pentru HC Zalău

Sala Sporturilor va fi duminică, începând cu ora 13, gazda partidei de handbal dintre HC Zalău şi CSM Bistriţa, meci contând din cadrul penultimei etape a sezonului Ligii Naţionale. Echipa antrenată de Gheorghe Tadici se situează pe poziţia a patra, la un punct în spatele ocupantei locului secund, SCM Craiova, echipă ce va sta în runda de la finalul acestei săptămâni.
O victorie a formaţiei zălăuane în disputa de duminică, ar readuce echipa lui Tadici pe poziţia a treia, cu prima şansă la câştigarea medaliilor de bronz.
„Pregătim cu mare atenţie ultimele două jocuri din campionat, fiindcă sunt foarte importante. CSM Bistriţa, adversara de duminică, este o echipă în componenţa căreia se află câteva jucătoare cu experienţă. Sper ca fetele să se afle într-o formă bună la ora jocului, iar duelul galeriilor, fiindcă Bistriţa a anunţat că vine cu 25 de suporteri, să contribuie la un „spectacol” plăcut”, a declarat Gheorghe Tadici.
Managerul Zalăului s-a arătat deranjat de ora la care a fost programat meciul, decizia fiind luată de televiziunile naţionale care vor transmite partida.
„Chiar am pus întrebarea în această săptămână la Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal: cum poţi să pregăteşti un meci programat la ora 13? Şi antrenamentele sunt foarte greu de făcut ca fetele să se afle în formă la ora jocului. Însă, parteneriatul Federaţiei cu televiziunile ne pune în situaţii aproape imposibile de a pregăti un meci, fără nicio raţiune. Sunt interese financiare, din care, cluburile iau numai „firmiturile”, a mai precizat Tadici.
Partida dintre HC Zalău şi CSM Bistriţa va fi oficiată de un cuplu de arbitri din Târgu Mureş, format din Adrian Nacu şi Adrian Rucoi. Obersator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat Adrian Lupşa, din Caraş-Severin.
Meciul de duminică va fi penultimul pe teren propriu din acest sezon pentru HC Zalău, având în vedere că handbalistele pregătite de Tadici vor susţine pe teren propriu partida cu SCM Craiova din cadrul optimilor Cupei României.
În cadrul penultimei etape, au mai fost programate partidele: CSM Roman – Măgura Cisnădie, Danubius Galaţi – Unirea Slobozia, Dunărea Brăila – HCM Râmnicu Vâlcea şi Universitatea Cluj – Corona Braşov.

One Thought to “Penultima reprezentaţie pe teren propriu pentru HC Zalău”

  1. Nelutu

    Binenteles VICTORIE sa speram concludenta ! Forza HC Zalau !

Leave a Comment