Paula Todoran, vicecampioană naţională şi în acest an în proba de 10.000 de metri

Aflată în plină pregătire pentru Campionatul Mondial de Atletism din China (22 – 31 august), Paula Todoran a participat la finalul săptămânii trecute şi la Campionatul Naţional de Atletism de la Piteşti. Atelta legitimată la CSM Zalău a luat startul în cursa de 10.000 de metri, la finalul căreia s-a clasat pe locul doi, devenind vicecampioană naţională. A fost o reeditare a performanţei de anul trecut, însă, de această dată, Paula Todoran a fost la o secundă şi 56 de sutimi în spatele câştigătoarei Mădălina Florea, de la CAM Sighişoara – CSU Arad, care a terminat cursa cu timpul de 34 minute, 44 de secunde şi 62 de sutimi. Podiumul a fost completat de Liliana Danci, de la CSM Reşiţa.
„A fost o cursă şi un rezultat bun pentru mine, având în vedere că fac în continuare pregătire specifică pentru maraton. Mă bucur că am reuşit să obţin o nouă medalie pentru CSM Zalău. Ştiam că nu voi avea şansa de a câştiga cursa, deoarece Mădălina Florea face pregătire specifică pentru această probă, iar zilele trecute chiar a reuşit un record personal. Pe mine mă mulţumeşte rezultatul şi timpul, mai ales că a fost o ultimă verificare într-un concurs oficial înaintea Campionatului Mondial”, a declarat Paula Todoran.
CSM Zalău l-a avut ca reprezentant la Campionatul Naţional şi pe Kecskes Levente, sportivul maghiar concurând în proba de săritură cu prăjina. La fel ca în luna februarie, când a participat la „Naţionalele” de sală, atletul pregătit de Gheorghe Guşet s-a situat pe locul patru. De această dată, Kecskes Levente a avut aceeaşi săritură cu ocupanţii locurilor doi şi trei, 4,70 de metri.
De la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău au participat Marian Cătălin şi Gruia Luca, iar de la CSS Zalău a participat Raul Crecan, pentru toţi trei fiind o verificare înaintea Campionatului Naţional de juniori I, programat tot la Piteşti, în perioada 8 – 9 august.

One Thought to “Paula Todoran, vicecampioană naţională şi în acest an în proba de 10.000 de metri”

  1. Anonim

    Felicitari Paula!

Leave a Comment