Paula Todoran, desemnată pentru a şasea oară sportiva anului la CSM Zalău

Sportiva antrenată de Mirel Seişanu a devenit, în aceast an, pentru a treia oară consecutiv şi pentru a şasea oară în carieră sportiva anului la Clubul Sportiv Municipal Zalău

După retragerea lui Gheorghe Guşet din cariera de sportiv, supremaţia la Clubul Sportiv Municipal Zalău a început să o deţină Paula Todoran, atletă antrenată de Mirel Seişanu. Au fost ani în care Gheorghe Guşet, cel mai bun aruncător român de greutate din toate timpurile, a devenit cel mai bun sportiv şi la nivel de judeţ, aşa cum se întâmplă şi în cazul Paulei Todoran.
Dintre sportivii care s-au mai aflat anul trecut pe podium, doar pugilistul Adrian Popuţea se regăseşte şi în 2015. Sportivul pregătit de Ioan Dragoş ocupă poziţia a doua în clasament, iar pe locul trei se clasează rodioamatoristul Dumitru Butcovan.
În acest an, Paula Todoran a devenit dublă campioană naţională, cucerind medalia de aur la Campionatul Naţional de Maraton şi la cel de Semimaraton.
Tot în acest an, atleta zălăuană s-a situat pe locul doi în cursa de 10.000 de metri din cadrul Campionatului Naţional de Atletism şi pe locul patru la Campionatul Balcanic de Maraton.
Adrian Popuţea, ocupantul locului secund, a câştigat în acest an medalia de bronz la Campionatul Naţional de box, în timp ce Dumitru Butcovan a devenit campion naţional la radioamatorism, în proba de ultra scurte multiband.
34,5 puncte a acumulat în acest an Paula Todoran, Adrian Popuţea, 10 puncte, iar Dumitru Butcovan a primit 7,5 puncte pentru locul întâi la Naţionale.
„Paula Todoran a avut un an bun, iar rezultatele îi conferă dreptul de a se clasa pe primul loc. Păcat că nu s-a reuşit calificarea la Jocurile Olimpice în acest an, dar, după discuţiile pe care le-am purtat cu antrenorul Mirel Seişanu, Paula are încă şanse de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Rezultatele sunt destul de bune, per ansamblu, dar, ca în fiecare an, se putea şi mai bine. Am avut o perioadă în acest an în care am fost la linia de plutire din punct de vedere financiar, iar situaţia s-a reglat abia în trimestrul trei. Sper să nu mai întâmpinăm situaţii de acest gen şi să ne putem desfăşura activitatea în condiţii normale”, a declarat directorul Silviu Mureşan.
Pugilistul Sergiu Morar, vicecampion naţional la tineretului, ocupă locul patru, urmat de atleta Daniela Cîrlan, sportivă pregătită de Lorena Boberschi.
În clasamentul celor mai buni sportivi ai CSM Zalău se mai regăsesc: Alina Ştirb, Andrei Margin, Naomi Ciurte, Kocsis Anita, Iulia Ciupe, Andreea Ciupe, Denis Stoica, Bogdan Mierloi şi Paul Magdaş.
În clasamentul pe secţii, atletismul ocupă primul loc, prin rezultatele obţinute în 2015 de atletele Paula Todoran şi Daniela Cîrlan, iar boxul se situează pe locul doi. Secţia de tenis de masă se clasează pe locul trei, prin rezultatul lui Andrei Margin, devenit vicecampion naţional în proba de dublu la tineret, iar locul patru este ocupat de secţia de Radioamatorism.
Sunt, totuşi, câteva secţii în cadrul CSM Zalău cu rezultate bune, chiar foarte bune în anii antrenoriori, cum ar fi cea de lupte libere, de tenis de câmp, chiar şi cea de aruncări, care nu se regăsesc în clasamentul de la finalul acestui an.

One Thought to “Paula Todoran, desemnată pentru a şasea oară sportiva anului la CSM Zalău”

  1. Anonim

    Felicitari, Paula si mult succes in continuare!

Leave a Comment