Paula Todoran, invitată la „Gala Atletismului Românesc”

Paula Todoran, una dintre cele mai valoroase maratoniste din atletismul românesc, a fost invitată la „Gala Atletismului Românesc”, eveniment programat joi, la ora 19, la Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti. Federaţia Română de Atletism ar fi trebuit să organizeze această gală la finalul săptămânii trecute, dar, din diverse motive, evenimentul a fost amânat.
„Am fost invitată la „Gala Atletismului Românesc”, unde voi fi premiată alături de alţi atleţi de valoare din România pentru rezultatele obţinute în 2017. Sunt onorată şi le mulţumesc celor din Federaţia Română de Atletism pentru faptul că-mi apreciază munca şi rezultatele”, ne-a declarat Paula Todoran.
Paula Todoran a fost desemnată la finalul anului 2017 sportiva anului în Sălaj în probele olimpice.
Atleta pregătită de Mirel Seişanu a devenit anul trecut campioană balcanică la cros cu echipa României, dar şi vicecampioană europeană în această probă, tot cu echipa naţională de cros. În 2017, sportiva legitimată la CSM Zalău a obţinut şi o medalie de bronz, în proba de 10.000 de metri din cadrul Campionatului Naţional de Atletism.
Este pentru a patra oară în carieră când Paula Todoran este invitată la „Gala Atletismului Românesc”. La evenimentul de joi va participa şi antrenorul Mirel Seişanu.

Leave a Comment