Paula Todoran, atleta de aur a Zalăului

După ce a devenit campioană naţională la semimaraton în urmă cu două săptămâni, Paula Todoran a reuşit duminică să câştige şi Campionatul Naţional de Maraton. CSM Zalău nu a putut reedita performanţa obţinută în urmă cu cinci ani, aur la echipe, Daniela Cîrlan fiind nevoită să abandoneze cursa din cauza unor probleme de sănătate.

Sezon reuşit pentru atleta de la CSM Zalău, Paula Todoran, care a reuşit duminică să câştige Campionatul Naţional de Maraton, după ce în urmă cu două săptămâni devenise campioană naţională şi la semimaraton. Sportiva pregătită de Mirel Seişanu a făcut o cursă foarte bună, îmbunătăţindu-şi recordul personal cu aproape două minute. Paula Todoran a parcurs cei 42 de kilometri şi 195 de metri în două ore, 41 de minute şi 23 de secunde.
În cadrul cursei de maraton desfăşurată duminică la Bucureşti a avut loc şi Maratonul Internaţional al Bucureştiului, cursă câştigată tot de sportiva legitimată la CSM Zalău. Paula Todoran a lăsat în urma sa două kenience, fiind prima atletă din România care câştigă Maratonul Internaţional al Bucureştiului, aflat la ediţia a VII-a.

Alte articole

2 Thoughts to “Paula Todoran, atleta de aur a Zalăului”

 1. Dan B.

  Felicitari Paula !
  Esti un exemplu de daruire si sacrificiu.
  Meriti mai multa atentie din partea noastra a tuturor.

 2. iubitor al tuturor sporturilor

  Felicitari Paula Todoran! Felicitari domnule profesor Seisanu!

  Felicitari Dan Mirsidan!

Leave a Comment