Patru sălăjeni, locul doi cu o echipă din Cluj la un turneu de minifotbal în Ungaria

Localitatea maghiară Szamosker a fost zilele trecute gazda unei noi ediţii a turneului de minifotbal organizat în memoria fostului fotbalist Buzanszky Jeno, fost component chiar şi al echipei naţionale a Ungariei.
Anul acesta s-a desfăşurat ediţia cu numărul şase a „Memorialului Buzansky Jeno”, la toate ediţiile fiind prezentă şi o echipă din Cluj-Napoca, în componenţa căreia s-au aflat şi sălăjeni. La ediţiile anterioare, alături de clujeni, în lotul echipei Bendkopp s-au mai aflat tineri din Zalău, din Sărmăşag, din Bocşa şi Derşida. În acest an, sălăjenii au fost în număr de patru. Nemeti Szabolcs, Csongor Olajos, Roland Varga şi Robert Uszkai sunt cei patru sălăjeni care au participat la ediţia din acest an, primul fiin zălăuan, iar ceilalţi trei din comuna Sărmăşag.
Între 24 şi 32 de echipe s-au părezentat la start în fiecare an, fiind formaţii din Ungaria, România şi Polonia.
În acest an, la eveniment s-au înscris 24 de echipe, împărţite în şase grupe. Echipa în componenţa căreia s-au aflat şi cei patru sălăjeni a avut un parcurs foarte bun, reuşind să ajungă până în finala competiţiei, unde au cedat în faţa unei echipe din Debrecen, în componenţa căreia sunt fotbalişti cu experienţă în campionatul Ungariei de futsal.

Leave a Comment