Partide atractive la Cupa Municipiului Zalău

Baza de Tenis de lângă Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” a fost zilele trecute gazda ediţiei din acest an a Cupei Municipiului Zalău, competiţie de tenis de câmp desfăşurată la opt categorii de vârstă: +35, +45, +50, +55, +60, +65, +70 şi +80. S-au mai organizat trei categorii: una la feminin – open plus 35 de ani şi două la dublu masculin: +35 de ani şi +55 de ani.

Categoria +35 a fost câştigată de zălăuanul Bogdan Cuceu, care a obţinut trei victorii din tot atâtea meciuri, toate în două seturi, adversari fiind doi tenismeni din Suceava şi unul din Cluj-Napoca.

Zălăuanii care au participat la categoria +45 au ajuns până în semifinalele competiţiei, aceştia fiind Dan Ruzici (CSM Zalău), Alin Mercea şi Sever Budean, ambii de la Sergiu Carp Tenis.

Considerat favoritul categoriei +50, Cornel Florean de la CSM Zalău a acces până în finala competiţiei, fiind învins de Ovidiu Rădulescu, de la Satu Mare.

O prezenţă demnă de toată lauda a fost cea a veteranului Petru bologa, la categoria +80. În vârstă de 81 de ani, zălăuanul a ţinut să fie prezent şi la evenimentul din acest an, la categoria +80 fiind prezenţi patru sportivi. Cu două victorii obţinute, Bologa a ajuns în finala categoriei, fiind învins de un tenismen din Alba Iulia. Tot până în finala competiţiei a ajuns şi Ioan Hodrea la categoria +60 de ani, în timp ce la +65, Dumitru Mureşan a ajuns până în semifinale.

Lidia Angelescu şi Dana Ruzici au fost reprezentantele Sălajului în competiţie feminină, cea de-a doua ocupând prima poziţie, în timp ce Lidia Angelescu s-a clasat pe locul trei.

Cupa Municipiului Zalău a fost o competiţie inclusă în calendarul Federaţiei Române de Tenis, fiind un concurs de categoria a VI-a, dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de lei.

 

One Thought to “Partide atractive la Cupa Municipiului Zalău”

  1. Anonim

    Bravo lor, zalauanilor !

Leave a Comment