Paula Todoran poate rata participarea la Campionatul Mondial şi la Jocurile Olimpice

Cel mai important concurs din prima parte a acestui an pentru atleta Paula Todoran a fost Maratonul de la Hamburg, desfăşurat duminică. Sportiva va axat pe pregătirea acestui concurs în prima parte a anului, chiar dacă ştia că va participa şi la Campionatul Naţional de Semimaraton de la Craiova, desfăşurat la începutul acestei luni. „Nu am făcut o pregătire specifică pentru acest concurs, fiindcă ne axăm pe pregătirea Maratonului de la Hamburg, care va fi şi cea mai importantă competiţie din această perioadă a anului”, a declarat Mirel Seişanu, antrenorul sportivei, înaintea Campionatului Naţional de Semimaraton de la Craiova, unde Paula Todoran a obţinut un nou titlu naţional.
Şi atleta de la CSM Zalău părea foarte încrezătoare înaintea competiţiei de la Hamburg. „La semimaraton, am alergat dintr-o pregătire specifică maratonului, dar am obţinut un rezultat care-mi dă speranţe pentru concursul de la Hamburg”, a afirmat şi Paula Todoran.
Cursa făcută în cadrul Maratonului de la Hamburg nu a fost, însă, una dintre cele mai bune, cu toate că era un concurs foarte important pentru sportiva legitimată la CSM Zalău. Paula Torodan s-a clasat pe poziţia a 17-a la final, cu timpul de două ore, 45 de minute şi 14 secunde, unul care complică destul de mult situaţia în ceea ce priveşte calificarea la Campionatul Mondial de la finalul acestui an, din China şi la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Rio de Janeiro.
Paula Todoran trebuia să alerge Maratonul de la Hamburg sub două ore şi 40 de minute pentru a fi sigură de o calificare cel puţin la Campionatul Mondial de la finalul acestui an.
Pe primul loc în clasamentul feminin s-a situat etiopianca Hailu Meseret, care a terminat cursa cu timpul de două ore, 25 de minute şi 41 de secunde.
Până la ora publicării articolului, nici Paula Todoran, dar şi antrenorul acesteia nu au putut fi contactaţi.

One Thought to “Paula Todoran poate rata participarea la Campionatul Mondial şi la Jocurile Olimpice”

  1. […] Cel mai important concurs din prima parte a acestui an pentru atleta Paula Todoran a fost Maratonul de la Hamburg, desfăşurat duminică. Sportiva va axat pe pregătirea acestui concurs în prima parte a anului, chiar dacă ştia că va participa şi la Campionatul Naţional de Semimaraton de la Craiova, desfăşurat la începutul acestei luni. “Nu am făcut o pregătire specifică pentru acest concurs, fiindcă ne axăm pe pregătirea Maratonului de la Hamburg, care va fi şi cea mai importantă competiţie din această perioadă a anului”, a declarat Mirel Seişanu, antrenorul sportivei, înaintea Campionatului Naţional de Semimaraton de la Craiova, unde …read more […]

Leave a Comment