Nouă nume noi la reunirea echipei SCM Zalău

SCM Zalău s-a reunit luni după-amiaza în vederea pregătirii sezonului 2023 – 2024 al Ligii a III-a de fotbal, sezon în care, după cum anunţă conducerea, clubul îşi propune, din nou, promovarea în Liga a II-a.

În cadrul conferinţei de presă ce a avut loc înaintea primului antrenament, alături de managerul Ioan Gurzău şi de antrenorul principal, Cristian Lupuţ au fost prezenţi şi jucătorii transferaţi în această vară.

Capul de afiş îl reprezintă fundaşul muntenegrean Predrag Kascelan, care va fi coleg cu Stefan Nikolic, un alt muntenegrean transferat la echipa zălăuană în sezonul trecut. Tot pe postul de fundaş a fost transferat Bogdan Porumb, un jucător în vârstă de 23 de ani. Alex Micle este un alt nume venit în această vară la SCM Zalău, acesta evoluând pe postul de mijlocaş. Pe postul de portar a fost adus Bogdan Poptean, de la FCSB, iar lista transferurilor continuă cu Dario Bora, Lukacs Marc, Rareş Baciu, David Molnar şi Kun Viktor.

„Pe unii dintre ei i-am mai avut ca jucători şi mă bucur că vom putea colabora din nou. Mă bucur pentru ei că au ţeluri înalte. Ca să poţi realiza ceva, trebuie să-ți fixezi cel mai înalt punct. Sperăm să ne atingem un prim obiectiv – calificarea în play-off”, a declarat antrenorul Cristian Lupuţ.

Toată pregătirea pentru sezonul viitor se va realiza pe plan local, în data de 19 iulie fiind programat primul meci de verificare, cu CSM Olimpia Satu Mare.

2 Thoughts to “Nouă nume noi la reunirea echipei SCM Zalău”

  1. […] SCM Zalău s-a reunit luni după-amiaza în vederea pregătirii sezonului 2023 – 2024 al Ligii a III-a de fotbal, sezon în care, după cum anunţă conducerea, clubul îşi propune, din nou, promovarea în Liga a II-a. În cadrul conferinţei de presă ce a avut loc înaintea primului antrenament, alături de managerul Ioan Gurzău şi de antrenorul principal, Cristian Lupuţ au fost prezenţi şi jucătorii transferaţi în această vară. Capul de afiş îl reprezintă fundaşul muntenegrean Predrag Kascelan, care va fi coleg cu Stefna Nikolic, un alt muntenegrean transferat la echipa… Citeste mai mult […]

  2. […] SCM Zalău s-a reunit luni după-amiaza în vederea pregătirii sezonului 2023 – 2024 al Ligii a III-a de fotbal, sezon în care, după cum anunţă conducerea, clubul îşi propune, din nou, promovarea în Liga a II-a. În cadrul conferinţei de presă ce a avut loc înaintea primului antrenament, alături de managerul Ioan Gurzău şi de antrenorul principal, Cristian Lupuţ au fost prezenţi şi jucătorii transferaţi în această vară. Capul de afiş îl reprezintă fundaşul muntenegrean Predrag Kascelan, care va fi coleg cu Stefan Nikolic,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment