Obiectiv îndeplinit pentru sportivii de la CS „Long Dau” Şimleu Silvaniei

Clubul Sportiv „Long Dau” Şimleu Silvaniei a fost reprezentat de patru sportivi la stagiul naţional de pregătire din staţiunea Saturn, eveniment la care au participat peste 50 de sportivi şi instructori din Paşcani, Iaşi, Fălticeni, Oneşti, Şimleu Silvaniei, Constanţa, Rădăuţi, Moineşti, Ploieşti, Bucureşti, Braşov şi Botoşani.

Stagiul de pregătire a inclus atât antrenamente fizice, efectuate pe plajă şi în mare, cât şi şedinţe tehnico-tactice, iar la finalul stagiului a avut loc şi examenul de grad pentru posesorii de centuri negre şi pentru cei care au dorit să obţină acest grad.
Instructorul Nicolae Popan, conducătorul CS „Long Dau” Şimleu Silvaniei, a participat cu trei sportivi: Vasile Dorel Pop, Georgiana Popan şi Cristian Petru Popan.
Vasile Pop şi Georgiana Popan au absolvit examenul pentru obţinerea gradului „centura neagră – 1 Dang”, fiind printre cei 12 sportivi care au promovat acest grad. Pe lângă cei doi şimleuani au mai fost promovaţi trei sportivi din Iaşi, doi din Oneşti, doi din Galaţi şi câte unul din Fălticeni, Paşcani şi Constanţa.
Cristian Petru Popan a susţinut examenul pentru obţinerea gradului „centura neagră”, promovat de 17 sportivi, printre care şi reprezentatul clubului şimleuan.
„A fost un stagiu foarte util, chiar dacă a fost destul de greu, având în vedere că am făcut antrenamente fizice chiar şi în mare. Cel mai mult mă bucur de faptul că sportivii noştri au promovat examenul de grad, ceea ce înseamnă că au efectuat o pregătire foarte bună atât înaintea stagiului, cât şi în timpul acestuia”, a declarat Nicolae Popan, conducătorul clubului CS „Long Dau” Şimleu Silvaniei.
Următoarea competiţie pentru sportivii de la CS „Long Dau” Şimleu Silvaniei este programată în luna septembrie.

Leave a Comment