O nouă victorie în minimum de seturi pentru Volei Municipal

Ultimul meci pe teren propriu din returul campionatului a însemnat o nouă victorie în minimum de seturi pentru Volei Municipal Zalău. Vicecampioana României a dispus sâmbătă seara cu 3 – 0 de CSM Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a XX-a a Diviziei A1. Cu un serviciu bun, dar cu o evoluţie remarcabilă şi pe faza de construcţie, vicecampioana s-a impus fără nicio emoţie în faţa bucureştenilor.
Zalăul a intrat cu un avantaj de patru puncte la prima întrerupere tehnică, 8 – 4, tot patru lungimi având avans şi la al doilea time-out tehnic, 16 – 12. Secundul Dal Bosco a avut un joc foarte bun şi la preluare, iar zălăuanii au reuşit să se desprindă decisiv spre final, câştigând actul de debut cu 25 – 16.
Foarte asemănător a fost şi parţialul secund, câştigat cu 25 – 17 de Volei Municipal, după 8 – 5 şi 16 – 13 la cele două întrerperi tehnice.
În setul trei, zălăuanii au ridicat puţin piciorul de pe acceleraţie, iar CSM-ul a sperat că va profita de acest lucru. Situaţia a fost echilibrată până la a doua întrerupere tehnică, în care Zalăul a avut 16 – 15, după ce, la prima, bucureştenii au condus cu 8 – 7. Vicecampioana a atacat mai bine în final şi a reuşit să-şi adjudece setul cu 25 – 21.
În urma acestei victorii, zălăuanii se menţin pe poziţia secundă, cu 47 de puncte acumulate, urmând ca în ultimele două etape din retur să evolueze în deplasare. Vicecampioana va evolua miercuri la Caransebeş, iar sâmbătă la Piatra Neamţ.
Volei Municipal Zalău: Matthias Valkiers, Adrian Gontariu, Vlad Cuciureanu, Răzvan Mihalcea, Leonardo Dal Bosco, Karel Lintz şi Adrian Feher – libero. Antrenori: Marian Constantin (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)
CSM Bucureşti: Veniamin Aldea, Robert Vologa, Claudiu Dumitru, Gabriel Bontea, Barreto Pena, Marius Iftime şi Para Mata – libero. A mai evoluat: Cătălin Miron. Antrenori: Iulian Pîslaru (principal) şi Marian Rădulescu (secund)

Leave a Comment