O nouă handbalistă de la HC Zalău, aproape de un transfer la CSM Bucureşti

Gheorghe Tadici rămâne adeptul promovării jucătoarelor tinere din România, chiar dacă această politică atrage şi contestatari, e drept, de cele mai multe ori fără argumente solide.

Claudia Constantinescu a fost ultima handbalistă pe care Tadici a dat-o la un club cu pretenţii nu doar în România, ci la nivel internaţional, interul stânga transferându-se la începutul acestui an la CSM Bucureşti.

Fosta campioană a România şi-a arătat interesul pentru o altă handbalistă de la clubul zălăuan, Dana Abed-Kader, jucătoarea ce evoluează pe postul de pivot.

Gruparea din Capitală s-a arătata interesată de serviciile handbalistei încă din luna martie, iar transferul pare tot mai aproape de a se realiza.

„Există posibilitatea ca Dana Abed-Kader să joace la CSM Bucureşti, dar depinde foarte mult de felul în care se vor rezolva problemele financiare la această echipă”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

CSM Bucureşti a avut un sezon „negru” atât pe plan sportiv, cât şi din punct de vedere financiar. Clubul trebuie să plătească peste 160.000 de euro pentru cele nouă jucătoare care au plecat de la echipă. Doar fostul portar, Paula Ungureanu, are de încasat 27.000 de euro în trei luni, iar cel mai puţin are de primit tot o româncă, Bianca Bazaliu – 9.000 de euro tot pentru o perioadă de trei luni.

 

Leave a Comment