O handbalistă de la HC Zalău va deveni mămică

Accidentată la spate în timpul stagiului de pregătire pe care HC Zalău l-a efectuat în vară la Cheile Grădiştei, portarul Mihaela Cheţa Foltic era aşteptată să revină pe semicerc la finalul acestui an şi să plece în cantonament cu formaţia zălăuană la începutul acestei săptămâni. Situaţia handbalistei s-a schimbat, însă, radical, iar la finalul săptămânii trecute, sportiva l-a anunţat pe managerul Gheorghe Tadici că nu va mai putea conta pe ea nici în partea a doua a campionatului.
„După ultima discuţie pe care am purtat-o cu ea, Mihaela Cheţa Foltic va deveni indisponibilă pentru o perioadă mai lungă de timp. Practic, nu mai contăm cu pe ea nici în returul campionatului, fiindcă doreşte să-şi rezolve nişte probleme de familie şi de viaţă. Nu pot să forţez pe nimeni să facă performanţă, fiecare îşi croieşte viitorul în viaţă cum doreşte”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
Motivul pentru care Mihaela Cheţa Foltic nu va evolua nici în partea a doua a campionatului este faptul că sportiva urmează să devină mămică, ceea ce înseamnă că nu va face parte din lotul echipei zălăuane nici în sezonul viitor.
Reamintim că Mihaela Cheţa Foltic s-a accidentat la spate în cea de-a cincea zi a stagiului de pregătire din vară, nemaiputându-se antrena alături de colegele sale. Diagnosticul medicilor a fost hernie de disc, iar portarul echipei HC Zalău a fost suspusă unei intervenţii chirurgicale la finalul lunii octombrie la o clinică privată din Capitală.
Handbalista nu a dorit să facă niciun comentariu despre viitorul ei, dar a lăsat să se înţeleagă că informaţia este reală.
După accidentarea Mihaelei Cheţa Foltic, Gheorghe Tadici a transferat-o pe Diana Diaconu de la SC Mureşul Târgu Mureş, aceasta fiind al treilea portar al echipei zălăuane după Adina Mureşan şi Ana Maria Inculeţ.

One Thought to “O handbalistă de la HC Zalău va deveni mămică”

  1. Felicitari!

    Mai in gluma, sincer cred ca nu de la interventia chirurgicala i se trage!

Leave a Comment