O handbalistă de la HC Zalău, convocată în premieră la echipa naţională

Naţionala de handbal feminin a României va susţine la finalul acestei luni „dubla” împotriva Rusiei, campioana olimpică în exerciţiu, din preliminariile Campionatului European 2018. Lotul naţional se va reuni în data de 15 martie, la Buureşti, printre jucătoarele pe care selecţionerul Martin Ambros le-a convocat pentru cele două întâlniri se numără şi două handbaliste de la Handbal Club Zalău: interul Ana Maria Dragut şi portarul Paula Vişan. Dacă Dragut a debutat la lotul naţional în urmă cu aproximativ un an, pentru portarul Paula Vişan, convocarea la echipa naţională reprezintă o premieră.
În lotul lărgit se vor mai afla pivotul Raluca Irimia şi interul Larisa Tamaş.
Primul meci dintre România şi Rusia este programat în Rusia, în data de 21 martie, iar patru zile mai târziu va avea loc returul, în Sala Sporturilor din Cluj.
Înaintea etapelor trei şi patru, România şi Rusia se află pe primele două locuri în grupa preliminară 4, cu câte 4 puncte, urmate de Austria, cu 2 puncte şi Portugalia, cu zero puncte.
Primele două clasate din cele şapte grupe preliminare şi o echipă de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament se vor califica la turneul final al Campionatului European, programat în Franţa, între 29 noiembrie – 16 decembrie 2018.

One Thought to “O handbalistă de la HC Zalău, convocată în premieră la echipa naţională”

  1. Anonim

    NU merita nici una la ce joaca anul asta ! Tadici le infinge pe gatul antrenorilor de la senioare ,

Leave a Comment