„Nu mor caii când vor câinii”: HC Zalău şi-a asigurat prezenţa la baraj cu o etapă înainte de final

HC Zalău a scăpat de emoţiile retrogradării directe, asigurându-şi prezenţa la baraj cu o etapă înainte de finalul sezonului. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a obţinut o victorie surprinzătoare marţi după-amiaza, la Baia Mare, în faţa Minaurului, scor 35 – 27, rezultat în urma căruia a mai urcat o poziţie în clasament, depăşind astfel şi Dacia Mioveni. Cu 20 de puncte acumulate, la o lungime în faţa Mioveniului şi la cinci în faţa echipei din Slatina, formaţia zălăuană se gândeşte deja la jocurile de baraj pentru menţinerea în Liga Florilor.
Echilibrul s-a menţinut la Baia Mare doar în primele 10 minute, după care Zalăul s-a desprins la două goluri, apoi şi-a mărit avansul până la pauză la patru goluri, 20 – 16. Robereta Stamin şi Andreea Mihart s-au remarcat în atacul Zalăului, prima fiind şi cea mai bună marcatoare, cu opt reuşite.
„Oamenii de handbal ne-au apreciat şi ne apreciază, dar avem câţiva tocători de frunze la câini, unii chiar şi prin presa locală, care mereu denaturează, scriu şi mint cu o neruşinare crasă. Dacă au ceva cu Tadici să aibă, dar să lase în pace această echipă şi publicul zălăuan care ne susţine. Această echipă are în spate 40 de ani de handbal cu acelaşi antrenor, cu rezultate pe care alţii, de la alte cluburi, care consumă banul public de ordinul milioanelor de euro şi au salarii de 6.000 – 7.000 de euro, le vor obţine poate numai dacă se mai nasc o dată. În viaţa asta nu au cum să mă egaleze, indiferent de la ce club din România sunt”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
În ultima etapă a sezonului, echipa zălăuană va primi vizita ultimei clasate, CSM Galaţi, o partidă în care Tadici va putea pregăti în linişte jocurile turneului de baraj.

4 Thoughts to “„Nu mor caii când vor câinii”: HC Zalău şi-a asigurat prezenţa la baraj cu o etapă înainte de final”

  1. […] HC Zalău a scăpat de emoţiile retrogradării directe, asigurându-şi prezenţa la baraj cu o etapă înainte de finalul sezonului. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a obţinut o victorie surprinzătoare marţi după-amiaza, la Baia Mare, în faţa Minaurului, scor 35 – 27, rezultat în urma căruia a mai urcat o poziţie în clasament, depăşind astfel şi Dacia Mioveni. Cu 20 de puncte acumulate, la o lungime în faţa Mioveniului şi la cinci în faţa echipei din Slatina, formaţia zălăuană se gândeşte deja la jocurile de baraj pentru menţinerea în Liga Florilor.… Citeste mai mult […]

    1. pop

      tadici nici nu a fost bagat in acest aranjament

  2. Paula

    Au aranjat meciul ! Nu vi clar? Ce vb prostii?

    1. Anonim

      Mircea săracu tadici na știut de aranjament care se vede de pe Marte

Leave a Comment