Noul sezon al Ligii a IV-a începe în 19 august

Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj a stabilit data de începe a noului sezon din Liga a IV-a, prima rundă fiind programată mai devreme decât cea din ediţia anterioară. „Caravana” ediţiei 2018 – 2019 a Ligii a IV-a va porni la drum în data de 19 august, zi în care se va da startul şi noului sezon din Liga a V-a.

Sistemul competiţional pentru ambele eşaloane va si stabilit la Adunarea Generală a AJF Sălaj, programată în data de 10 august. În Liga a V-a există deja 32 echipe doritoare să evolueze în cele două serii, Est şi Vest.

Din Liga a IV-a au retrogradat formaţiile CS Hida şi AS Chieşd, în timp ce din ultimul eşalon au promovat Someşul Someş Odorhei şi Voinţa Derşida.

AJF Sălaj a programat în 11 august partida din Supercupa Sălajului, dintre Rapid Jibou – câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României şi Unirea Mirşid – campioana judeţeană.

Sezonul competiţional în fotbal sălăjean va începe, însă, cu prima etapă din faza judeţeană a Cupei României (sezonul 2018 – 2019), programată în data de 22 iulie. Echipele doritoare să se înscrie în această competiţie au posibilitatea să o facă până luni, 16 iulie, existând deja un număr destul de mare de echipe noi care sunt dispuse să participe în noua ediţie a Cupei României.

Programul primei etape din Cupa României va fi stabilit marţi, 17 iulie, la o zi după data limită de înscriere.

În acest an se vor desfăşura trei etape din Cupa României, în 22 iulie, 29 iulie şi 5 august, celelalte runde urmând să aibă loc, cel mai probabil, în primăvara anului viitor.

Leave a Comment