„Noi am avut forță, ei mai multă experiență”

Volei Municipal Zalău a suferit vineri seara prima înfrângere din actualul sezon, pierzând cu scorul de 0 – 3 duelul de pe teren propriu cu echipa campioană, CVM Tomis Constanța.
La finalul partidei, antrenorul Zalăului, Stoyan Stoev, a afirmat: Constanța a învins pentru că jucătorii au multă experientă. Când am văzut încălzirea, noi am fost peste ei la forță și fizic, dar mai avem mult de lucrat la tehnică, la care lucrăm de când am ajuns eu aici și încet, încet până la sfârșitul campionatului vom crește de la meci la meci. Primul set a fost important și dacă puteam să-l luăm, alta era soarta partidei. A fost un test cu o echipă experimentată și tehnică. Nu sunt suparat pe echipă și continuăm să muncim la fel de mult.
Tomis Constanța este o echipă mare, cu multă experiență și să nu uitam că au jucători care au jucat la Campionatul Mondial și European și în momentele dificile ei au reușit sa facă puncte prin concentrare, nu prin forță.
De cealaltă parte, antrenorul Constanței, Martin Stoev, care este fiul tehnicianului de la Zalău, a precizat că echipa zălăuană a contat până la punctul 16 al primului set. „În primul set, eu cred că până la punctul 16 a fost un joc egal după care Zalăul a făcut câteva greșile individuale, iar noi am preluat conducerea. În seturile doi și trei noi am liniștit jocul din toate punctele de vedere și am terminat repede meciul”.
În urma acestui rezultat, Zalăul a coborât pe locul doi, iar Constanța a revenit în fotoliul de lider.

Leave a Comment