Naţionala masculină de volei s-a reunit, în premieră, la Zalău

Căpitanul Dan Borota consideră că România poate face o figură frumoasă la cele două turnee preliminare pentru Euro 2013

Pentru prima dată în istoria voleiului românesc, echipa naţională masculină de volei s-a reunit la Zalău, la acţiunea de pregătire a turneelor preliminare la Campionatul European din 2012 participând 16 jucători.

Reunirea lotului a avut loc luni seara, dar la prima şedinţă de pregătire au fost prezenţi 14 jucători, ceilalţi doi alăturându-se lotului marţi dimineaţa.

Căpitanul echipei naţionale, Dan Borota, a precizat că cele două turnee preliminare, din Grecia şi Finlanda, sunt destul de dificile, însă speră ca împreună cu colegii săi să facă o figură frumoasă. „Vrem să ne pregătim cât mai bine la Zalău, pentru a avea o şansă la cele două turnee preliminare. Avem un antrenor nou, dar şi câţiva băieţi noi faţă de partidele din Liga Europeană. Despre antrenor am auzit doar lucruri bune, iar colegii nou-veniţi sunt dornici să ajute echipa. Ne vom bate cu Grecia, o echipă care ne-a pus mereu probleme, cu reprezentanta Muntenegrului, care de asemenea este o echipă ambiţioasă şi puternică, şi Finlanda, grupare care de ani de zile participă regulat la turneele finale”, a declarat căpitanul Dan Borota.

Naţionala pregătită de polonezul Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie se va pregăti la Zalău până la începutul lunii septembrie, când se va deplasa în Grecia, pentru primul turneu preliminar la Euro 2013.

One Thought to “Naţionala masculină de volei s-a reunit, în premieră, la Zalău”

  1. doricel

    Poate prima oara dupa ’89, nationala Romaniei a mai fost prezenta in Zalau in 1981 si 1984 cand inca se mai juca volei in tara noastra, autorul articolului era prea tanar, se pare…

Leave a Comment