Moşul nu i-a uitat nici în acest an pe copiii de la Viitorul Zalău

„Vine Moşul la Viitorul” este un eveniment organizat de Clubul Sportiv Viitorul Zalău de mai bine de un deceniu, la fiecare final de an. Managerul Daniel Sabou a invitat, de-a lungul anilor, nume sonore din fotbalul românesc, printre ei numărându-se Helmuth Duckadam – eroul de la Sevilla, Ioan Andone, Eugen Trică, Alin Minteuan, Cristian Coroian şi Adrian Anca, iar în ultimii ani a invitat foşti componenţi ai clubului, tinceri ce evoluează în prezent la echipe de seniori din România.
Evenimentul a avut loc şi în acest an pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, iar cei invitaţi să împarte cadouri micilor fotbalişti de la Viitorul au fost Alex Băican (Luceafrărul Oradea), Daniel Pop (Gaz Metan Mediaş) şi Alex Jula (UTA Arad), toţi trei foşti jucători la clubul zălăun.
Clubul Viitorul are şase grupe în componenţă, cei mai mici copii fiind născuţi în 2013.
„Este un eveniment pe care-l organizăm de mai bine de 10 ani şi ne dorim să continuăm tradiţia. Am avut şi în acest an rezultate bune la competiţiile la care am participat, iar copiii merită să se bucure de un cadou din partea Moşului. Viitorul Zalău rămâne o familie, chiar dacă generaţiile de copii se schimbă”, a declarat Daniel Sabou, membru fondator al clubului.

Leave a Comment