Momente de groază la un meci de fotbal din Liga a V-a

Partida dintre Năprădeana Năpradea şi AS Tihău, din cadrul etapei a III-a a Ligii a V-a de fotbal, Seria Est, a avut un final de coşmar. Rareş Pintea, jucător al echipei Năprădeana Năpradea, a suferit o accidentare extrem de gravă, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.
În urma unui contact între Dorel Vlasin, jucător al echipei din Tihău şi Rareş Pintea, ce a avut loc în minutul 88 al meciului, fotbalistul echipei din Năpradea a căzut pe spate, rămânând inconştient pe gazon pentru câteva minute.
„Şi-a făcut imediat apariţia pe teren doctorul partidei, pentru a-i acorda primul ajutor, iar la un moment dat, jucătorul şi-a deschis, însă nu putea să-şi mişte mâinile şi picioarele, dar nici să vorbească”, povesteşte Liviu Buzure, observatorul meciului.
Oficialii partidei au apelat serviciul de urgenţă 112, dar Spitalul Orăşenesc din Jibou nu a avut o ambulanţă disponibilă pentru o astfel de intervenţie, la faţa locului fiind trimisă o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Sălaj, care şi-a făcut apariţia la terenul de joc după aproximtiv 35 de minute.
Diagnosticul dat de medicii ajunşi la faţa locului a fost „traumatism cranio-cerebral”, dar Rareş Pintea va fi supus şi unui control RMN, doctorii luând în calcul şi varianta unui traumatism de coloană cervicală.

One Thought to “Momente de groază la un meci de fotbal din Liga a V-a”

  1. Anonim

    Bine ca nu a fost o „tragedie”

Leave a Comment