Mircea Abraham: „Trebuie să lucrăm la psihicul jucătorilor”

Phoenix Şimleu Silvaniei a pierdut cu scorul de 1 – 3 primul meci din cadrul returului Diviziei A1 la volei masculin, pe terenul echipei Dinamo Bucureşti. Formaţia din Capitală a condus cu 2 – 0 la seturi, şimleuanii au reuşit să-l câştige pe al treilea, dar bucureştenii au revenit şi au „închis” jocul după al patrulea parţial.

„Suntem mulţumiţi, având în vedere că este început de retur şi că am avut o perioadă scurtă de pregătire. Este un început normal de retur şi aşteptăm cu încredere meciurile care urmează. Sperăm ca jucătorii să crească în evoluţie de la meci la meci şi să ne îndeplinim în acest an obiectivele propuse, campionatul şi cupa. Dinamo este dispusă în acest an să se bată la titlu”, ne-a declarat managerul dinamoviştilor, Dan Drăguşin.
„Am început destul de greu meciul, fiindcă jucătorii au fost neîncrezători în forţele lor. În seturile trei şi patru am evoluat mai bine, dar au intervenit însă câteva greşeli de arbitraj. Suntem încă într-o perioadă de acumulări, dar cel mai mult va trebui să lucrăm la psihicul jucătorilor. Dacă ar avea mai multă încredere în ei, ar avea o evoluţie mai bună la fiecare meci”, este de părere antrenorul Phoenix-ului, Mircea Abraham.
Dinamo Bucureşti: Filip Despotovski, Mircea Roman, Bogdan Mureşan, Marius Şoloc, Cristian Dincă, Bogdan Dobre, Alexandru Călin – libero. A mai evoluat: Răzvan Olteanu. Antrenor: Daniel Rădulescu
Phoenix Şimleu: Toth Gabor, Cristian Pop, Bokor Gabor, Ionuţ Rus, Ovidiu Teuşan, Marian Bala, Paul Olar – libero. Au mai evoluat: Ionuţ Silaghi, Florin Filip şi Andrei Harlişca. Antrenori: Mircea Abraham şi Marius Oniga.

 

Leave a Comment