Mircea Abraham, după înfrângerea în faţa Dejului: „A fost cel mai slab meci pe care l-am făcut în ultimii doi ani”

Phoenix Şimleu Silvaniei a pierdut şansa de a urca pe locul cinci în campionat şi, totodată, de a-şi îndeplini obiectivul propus, o clasare pe unul dintre primele şase locuri. Voleibaliştii şimleuani au cedat surprinzător, miercuri seara, pe teren propriu, cu 0 – 3 în faţa Unirii Dej, după ce vinerea trecută a pierdut cu 1 – 3 pe terenul formaţiei dejene.
„A fost cel mai slab meci pe care l-am făcut în ultimii doi ani. O parte dintre jucători s-au considerat deja în vacanţă şi au avut o evoluţie dezastruoasă. Practic, doar doi dintre jucători au jucat la un nivel acceptabil. Din păcate, este tipic românesc să nu speri la mai mult când te vezi cu sacii în căruţă, deşi jucătorii erau motivaţi din toate punctele de vedere să realizeze mai mult. Atitudinea jucătorilor m-a deranjat cel mai mut. La un moment dat, în teren erau doar rezervele, iar titularii erau pe margine”, ne-a declarat antrenorul Şimleului, Mircea Abraham.
De cealaltă parte, antrenorul Dejului, Victor Lazăr, a declarat că echipa sa a evoluat miercuri mai bine decât a făcut-o în primul meci, de la Dej. „Cel puţin în meciul de la Şimleu, echipa s-a ridicat la un nivel mai apropiat de potenţialul pe care-l avem. Probabil că suntem o echipă obişnuită cu meciurile eliminatorii şi de aceea jucătorii s-au mobilizat mai bine decât în campionat. Sigur că, per ansamblu, ne-am fi dorit mai mult de la acest sezon, dar rămâne să ne luptăm pentru locul cinci, o poziţie care ne onorează având în vedere bugetul şi condiţiile de care dispunem”. Tehnicianul Unirii a vorbit şi despre partidele cu Ştiinţa Explorări Baia Mare. „În ultimii ani, cu Baia Mare am jucat meciuri decisive sau eliminatorii, aşa cum se va întâmpla şi în acest sezon. Cred că şansele sunt egale, iar echipa care va fi cel mai în formă la momentl respectiv, va câştiga”, a mai spus Lazăr.

Leave a Comment