Mircea Abraham, demis de la Phoenix Şimleu Silvaniei

După şapte etape în care Phoenix Şimleu a obţinut doar două victorii, conducerea a luat primele măsuri, înlocuindu-l pe antrenorul principal, Mircea Abraham, cu antrenorul secund, Ovidiu Teuşan. „Am aşteptat ca Onuţ Puşcaş să ia o măsură după primele etape, dar s-a tot amânat. Am luat acum această decizie împreună, fiindcă era nevoie de o schimbare la echipă. Ceva nu merge la echipă şi încă nu ştim ce, însă, nu am fost mulţumit de randamentul echipei nici în sezonul trecut”, a precizat primarul Şimleului, Septimiu Ţurcaş, care a ţinut să-i mulţumească lui Abraham pentru aportul avut de-a lungul anilor. „Îi mulţumesc lui Mircea pentru aportul pe care l-a avut atât ca jucător, cât şi ca antrenor. El a pus umărul la promovarea echipei în Divizia A1”, a mai afirmat edilul de sub Măgura, care a afirmat că, cel puţin până la finalul turului, Ovidiu Teuşan va ocupa funcţia de secund. „Deocamdată nu sunt antrenori disponibili, iar până la finalul turului, Teuşan va fi antrenor principal. La iarnă vom vedea ce decizii vom mai lua”.
Pentru Ovidiu Teuşan, meciul de la Baia Mare, cu formaţia locală, Ştiinţa Explorări, programat vineri după-amiaza, la ora 17, va fi un debut ca antrenor principal. „Este frumos, dar, în acelaşi timp, este foarte greu să conduci o echipă din funcţia de antrenor principal, mai ales că până acum eu doar am ajutat, nu am condus niciun antrenament. Va fi greu, fiindcă este multă responsabilitate, dar băieţii sunt receptivi şi mi-au promis că mă vor ajuta să ieşim din acest impas. Noi am dus echipa în această situaţie şi tot noi trebuie să o scoatem. Mergem la Baia Mare cu gândul de a obţine punct sau chiar puncte. Sperăm să şi reuşim acest lucru”, ne-a declarat noul principal al echipei Phoenix, care a fost adus la clubul de sub Măgura în urmă cu trei ani.
Mircea Abraham şi-a început cariera de antrenor chiar la formaţia şimleuană, reuşind să readucă echipa Phoenix pe prima scenă a voleiului românesc la finalul sezonului 2011 – 2012, când activa ca antrenor-jucător. Sezonul 2012 – 2013 a fost primul pentru Mircea Abraham în care a ocupat doar funcţia de antrenor, iar cu el pe bancă, Phoenix a terminat sezonul pe locul nouă. La finalul anului trecut competiţional, formaţia şimleuană s-a clasat pe locul opt.
Contactat telefonic, Mircea Abraham nu a dorit să facă deocamdată niciun fel de comentariu pe această temă, lăsând să se înţeleagă că rezultatele vor demonstra dacă alegerea conducerii a fost sau nu una benefică pentru club.

6 Thoughts to “Mircea Abraham, demis de la Phoenix Şimleu Silvaniei”

 1. VOLEI

  Cred ca Mircea a fost lucrat de jucatori. Parerea mea!

 2. dana

  Lucru La Domiciliu. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email daniela6711@gmail.com.

 3. pro volei

  Eu vred ca a fost lucrat de Teusan si Romeo mina dreapta a primarului.

 4. fost jucator phoenix

  Voi nici acum nu stiti cine este Tesan? Sa va spun eu.este nepotul buldogului BLAGA…PDL ……ETC. informativa si dezgropati mortii sa aflati adevarul.

 5. Anonim

  Plangeti dupa Abraham?Orice jucatori a adus a facut zacusca din ei

 6. ovi

  A demonstrat 3 ani la rand ce poate. NU A REUSIT NIMICA. In fiecare an a fost aceeasi poveste , A FOST LUCRAT DE JUCATORI. pai sa aduca jucatori care nu il lucreaza, ca el i-a selectionat si i-a adus la si mleu.

Leave a Comment