Mihaela Cheţa revine abia din retur în poarta Zalăului

Handbalista formaţiei de la poalele Meseşului a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la începutul săptămânii trecute, la o clinică privată din Bucureşti, iar peste o săptămână va începe perioada de recuperare.

Mihaela Cheţa, portarul de bază din sezonul trecut al echipei HC Zalău, pare să fi trecut peste cea mai grea perioadă de după accidentarea suferită în vara acestui an, în timpul cantonamentului de la Cheile Grădiştei. Sportiva s-a accidentat la spate în cea de-a cincea zi a stagiului de pregătire, nemaiputând face antrenamene alături de colegele sale. Diagnosticul medicilor a fost hernie de disc, iar handbalista a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la începutul săptămânii trecute, la o clinică privată din Bucureşti.
„După prima săptămână, se pare că operaţia a decurs bine. Mihaela Cheţa se simte bine, va mai face repaus total o săptămână, după care va începe recuperarea. Sper ca cel târziu la începutul lunii februarie să fie aptă şi să ne ajute în partea a doua a campionatului”, a declarat Gheorghe Tadici.
Pentru a suplini golul lăsat de Mihaela Cheţa după accidentare, managerul formaţiei zălăuane a transferat-o în vară pe Diana Diaconu, handbalistă ce a evoluat în sezonul trecut la SC Mureşul Târgu Mureş.

One Thought to “Mihaela Cheţa revine abia din retur în poarta Zalăului”

  1. Dan

    Era si timpul. Sa stai si sa fii remunerata, e anormal. Dar e mai bine sa privesti din tribuna si sa vina bani…..nemunciti! Caractere ..puternice….

Leave a Comment