Memorialul „Andrei Vaida”, la a IV-a ediţie

Foştii prieteni şi colegi ai regretatului Vaida Andrei nu l-au uitat nici în acest an pe fostul component şi antrenor secund al Armăturii Zalău. Vasile Stâncel, unul dintre cei care a avut iniţiativa organizării unui astfel de eveniment în memoria fostului său jucător, dar şi coleg, ne-a dezvăluit că ediţia din acest an a Memorialului „Andrei Vaida” va avea loc sâmbătă, de la ora 11, pe terenul din Crişeni.
Adversarii foştilor componenţi ai Armăturii Zalău vor fi foştii jucători ai Gloriei Bistriţa, printre care se numără fotbalişti consacraţi, precum Valer Săsărman, Gheorghe Filipoi, Sebastian Moga şi Doru Nicolae.
Născut în data de 9 septembrie 1951, Vaida Andrei a început junioratul la Olimpia Satu Mare, de unde s-a transferat la Someşul Satu Mare, apoi la Victoria Carei. În 1975 s-a transferat la Armătura, unde i-a avut ca antrenori pe Calina Karoly, Vasile Băluţiu apoi pe Vasile Stâncel. După ce a şi-a încheiat cariera de jucător, Vaida a activat o perioadă ca antrenor secund la Armătura Zalău, dar a pregătit şi grupele de copii şi juniori.
Vaida Andrei s-a stins din viaţă în 5 septembrie 2008.

Leave a Comment