Meciul cu HCM Baia Mare, devansat cu două zile

Programat iniţial miercuri, 7 mai, meciul dintre HC Zalău şi HCM Baia Mare, din cadrul primei faze a play-off-ului a fost devansat cu două zile, urmând să se dispute luni, 5 mai, începând cu ora 17. Clubul oaspete a solicitat 150 de bilete pentru partida de luni, la fel ca la meciul din retur. Antrenorul Gheorghe Tadici a precizat că şi-ar dori ca echipa sa să obţină un rezultat favorabil în faţa formaţiei băimărene, însă este conştient că va fi foarte greu ca HC Zalău să opună rezistenţă în faţa celei mai în formă echipe din handbalul feminin românesc. „Cred că trebuie apreciat efortul pe care-l face Primăria şi Consiliul Local din Baia Mare. A organizat foarte bine şi stagiul de pregătire al echipei naţionale cu cele două amicale cu Germania, fapt pentru care merită să jucăm la Baia Mare şi împotriva Belarusului. La Cupa României, echipa a fost susţinută de 200 de suporteri, care au stat la Târgovişte de joi până duminică. Se fac investiţii foarte mari şi cred că echipa din Baia Mare merită să câştige în acest an şi campionatul. Ne dorim să facem un rezultat bun în partida de luni, dar e greu să emitem pretenţii în faţa unei asemenea echipe”, a precizat Tadici.

HCM Baia Mare a câştigat duminică prima competiţie importantă din acest an, Cupa României, la finalul căreia, echipa a fost invitată la Bucureşti de către vicepremierul Gabriel Oprea şi de către omul de afaceri, Nicolae Dumitru, care este şi unul dintre finanţatorii Federaţiei Române de Handbal.
Meciul de luni va fi oficiat de un cuplu bucureştean, alcătuit din Doru Manea şi Radu Iliescu. Preţul unui bilet la partida de luni este de 10 lei, iar biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului, începând cu ora 14:30.

One Thought to “Meciul cu HCM Baia Mare, devansat cu două zile”

Leave a Comment