Marius Pasca, antrenor FC Zalau: Imi asum responsabilitatea rezultatelor

Marius Pasca, antrenor FC Zalau:  Imi asum responsabilitatea rezultatelor

Desi conducerea clubului l-a asigurat ca nu va fi o tragedie daca echipa va pierde ultimele patru etape din campionat, tehnicianul echipei FC Zalau doreste ca formatia sa sa obtina toate punctele puse in joc in partida de azi

Azi, ora 18, Stadion Municipal din Zalau

FC Zalau – FC Bihor II

FC Zalau va sustine in aceasta dupa-amiaza penultimul meci pe teren propriu din actuala editie de campionat, urmand sa primeasca vizita echipei FC Bihor II. Nu va fi un meci prea usor, avand in vedere ca bihorenii mai au sanse la evitarea retrogradarii. Chiar daca persoanele din conducerea clubului zalauan au precizat ca nu ar fi nici o tragedie daca echipa nu va obtine nici un punct din ultimele patru etape, antrenorul Marius Pasca doreste sa castige duelul cu formatia bihoreana. Eu imi asum raspunderea pentru rezultatele inregistrare, chiar daca conducerea m-a asigurat ca nu va fi nici o problema daca pierdem ultimele patru meciuri. Va fi un meci dificil, fiindca FC Bihor spera in continuare la salvarea de la retrogradare. Sper insa ca baietii au trecut peste momentele dificile din ultima perioada, pentru a se putea concentra doar la acest meci. Sunt trei puncte in joc, pe care imi doresc sa le castigam, a declarat Marius Pasca. Meciul va fi arbitrat la centru de baimareanul Maghiar Danut, iar la cele doua linii de Romeo Maghiar si Erdokozi Andrea (ambii din Baia Mare).

Rezerva va fi tot un baimarean, Bogdanel Barbus, iar observator din partea Federatiei Romane de Fotbal a fost delegat Iulian Spataru din Timisoara. Inaintea etapei de azi, FC Zalau ocupa locul opt in clasament, cu 44 de puncte acumulate. O victorie in partida de azi i-ar putea da posibilitatea echipei zalauane sa urce pe locul sapte, avand in vedere ca FC Cisnadie va evolua in deplasare la Sanatatea Cluj, meci pe care este greu de crezut ca-l va castiga, tinand cont de pozitia din clasament a clujenilor.

Leave a Comment