Marius Paşca, andrenor Dumbrava Gîlgău: „Greşelile individuale ne-au costat pierderea meciului”

Dumbrava Gîlgău şi Unirea Tăşnad s-au întâlnit sâmbătă după-amiaza, în cadrul partidei tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a, rezultatul final fiind 2 – 1 în favoarea campioanei judeţului Satu Mare.
Sălăjenii au controlat jocul în prima parte, în care gazdele nu şi-au creat nicio ocazie clară de gol, dar la vestiare s-a intrat cu scor „alb”. Unirea Tăşnad a fost mai periculoasă în partea secundă, în timp ce jucătorii echipei Dumbrava au comis câteva erori în compartimentul defensiv, greşeli care i-au costat pierderea meciului.
Totuşi, golul marcat de Dumbrava Gîlgău ar putea conta foarte mult în ecuaţia promovării, însă pentru a obţine o astfel de performanţă, echipa din Gîlgău Almaşului va trebui să aibă o cu totul altă faţă în returul de sâmbătă.
„După cum a evoluat meciul, cred că este un rezultat echitabil. Am avut câteva ocazii importante, dar în final, şi adversarul şi-a creat câteva situaţii clare de a marca, mai ales după ce noi am mizat tot mai mult pe faza de atac. Mă nemulţumeşte puţin atitudinea unor jucători, iar cele două goluri ale adversarului, au venit pe greşlile noastre individuale. Avem la dispoziţie o săptămână de pregătire, în care vom încerca să punem la punct tot ce nu a funcţionat astăzi. Unirea Tăşnad are un uşor avantaj, are jucători care pot face diferenţa, dar am convingerea cu Dumbrava Gîlgău va avea o evoluţie mai bună în meciul retur”, a afirmat antrenorul echipei Dumbrava Gîlgău, Marius Paşca.
De cealaltă parte, Marius Boţan, tehnicianul Unirii Tăşnad, a recunoscut la finalul partidei că şi-ar fi dorit foarte mult ca Dumbrava să nu înscrie în manşa tur.
„Ne bucurăm foarte mult pentru acest rezultat. Ne-am fi dorit să nu primim gol şi să câştigăm la o diferenţă mai mare, dar am ratat multe ocazii în final. Mergem încrezători în retur, chiar dacă ştim că nu ne va fi deloc uşor. Calculele noastre s-au dat puţin peste cap după acest rezultat. Trebuia să câştigăm la trei, patru goluri şi cred că nimeni nu se supăra”, a precizat Buţan.
Returul dintre cele două formaţii este programat sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 17:30, pe Stadionul din Gîlgău Almaşului.

Leave a Comment