Marian Constantin vrea să continue la Volei Municipal: „Numai un nebun poate pleca de la o echipă după ce câştigă titlul de campion”

„Cred că orice tehnician din România şi-ar dori să antreneze echipa din Zalău”, avea să declare antrenorul Marian Constantin în vara anului trecut, la scurt timp după ce a preluat postul de antrenor principal la Volei Municipal.
Tehnicianul bucureştean a venit cu gânduri mari la Zalău, dorind să câştige un trofeu, chiar dacă obiectivele stabilite de conducere erau, la fel ca în sezonul anterior, o clasare între primele patru locuri în campionat şi calificarea în finala Cupei României.
A fost unul dintre cele mai disputate campionate din ultimii ani şi, cu toate acestea, Volei Municipal a reuşit să aducă titlul naţional la Zalău, după o pauză de cinci ani. Cu un lot valoros, dar nu peste cel al Craiovei sau al Galaţiului, Marian Constantin, unul dintre cei mai reputaţi tehnicieni din voleiul românesc, a reuşit să câştige primul său titlul din cariera de antrenor cu o echipă masculină, celelalte performanţe fiind obţinute cu echipe de fete.
Antrenorului Marian Constantin i-a expirat contractul cu clubul zălăuan odată cu finalul sezonului 2016 – 2017, însă, foarte probabil, acesta va continua pe banca tehnică a Zalăului.
„Am purtat deja discuţii în acest sens cu persoanele din conducere, iar dacă se va dori continuitate la nivelul băncii tehnice, voi accepta acest lucru. Numai un nebun poate să plece de la o echipă după ce câştigă titlul de campion. Am făcut lucruri frumoase în acest sezon şi cred că i-am mulţumit pe suporterii noştri minunaţi, care au fost alături de noi la fiecare meci. Ne-am fi dorit să câştigăm eventul, dar nu s-a putut. Sperăm să reuşim mai mult în sezonul viitor. Va fi un campionat la fel de greu, iar pentru noi va fi şi mai dificil, pentru că toate echipele vor dori să câştige împotriva campioanei României”, a declarat Marian Constantin.
Marian Constantin a pregătit atât naţionala feminină, cât şi cea masculină de volei din România, iar cu cea feminină s-a calificat în Final-Four-ul Ligii Europene, punctele obţinute în această competiţie fiind decisive în calificarea la Jocurile Olimpice Europene de la Baku.
Dacă la masculin este primul titlu pentru Marian Constantin, la feminin, tehnicianul originar din Giuleşti a obţinut două astfel de performanţe cu Rapid Bucureşti, formaţie cu care a câştigat de două ori şi Cupa României. Un astfel de trofeu a mai câştigat cu Asociaţia Sportivă RATB, cu Dinamo Bucureşti şi cu o formaţie din Luxemburg. Constantin a câştigat şi Cupa Balcanică cu Unic Piatra Neamţ.

4 Thoughts to “Marian Constantin vrea să continue la Volei Municipal: „Numai un nebun poate pleca de la o echipă după ce câştigă titlul de campion””

  1. anonim

    Cu coața la butoane se poate cu alții nu s-a putut? Sau e vorba de culoarea roşie preferată de toți neghiobii?

  2. Anonim

    de ce nu ai plecat dupa bosnia?

  3. fanu

    Ca sa mori tu de ciuda

  4. Cainele NU pleaca de la macelarie cu cei doi catei dupa el….

Leave a Comment