Marian Constantin, antrenor CSVM Zalău: „Probabil ne vom despărţi de Pawel Adamajtis în perioada următoare”

Volei Municipal Zalău a terminat pe locul patru prima parte a sezonului regulat, înregistrând opt victorii şi trei înfrângeri în 11 etape.
Sâmbătă, în cadrul ultimei etape a turului, campioana a avut nevoie de cinci seturi pentru a învinge Dinamo. Scorul era 1 – 0 în favoarea oaspeţilor la finalul primului set, moment în care antrenorul Marian Constantin a decis să-l scoată din formula de bază pe universalul Pawel Adamajtis. Zălăuanul Rareş Bălean a devenit universal odată cu începerea celui de-al doilea parţial, iar locul acestuia pe postul de trăgător secund a fost luat de Filip Stoilovic.
„Puteam să câştigăm trei puncte, dar, la cum a început jocul, puteam să şi pierdem trei puncte. Am avut încredere în acest universal (Pawel Adamajtis, n.r.), de la care am tot aşteptat să-şi îmbunătăţească jocul, dar văd că acest lucru nu se întâmplă. Dacă va continua în acest fel, probabil ne vom despărţi în perioada următoare. Bravo acestui băiat, Rareş Bălean, care este un fel de „universal soldier”, este ca un tanc nemţesc ce nu se strică niciodată. Suntem o echipă obosită, se vede acest lucru, pentru că am jucat din trei în trei zile. Suntem supăraţi cu toţii, noaptea e un sfetnic bun şi voi analiza situaţia la rece, pentru a vedea ce se poate face să remediem situaţia. Inclusiv eu mă pun în discuţie dacă voi mai continua sau nu”, a declarat Marian Constantin la finalul partidei cu Dinamo.

Alte articole

11 Thoughts to “Marian Constantin, antrenor CSVM Zalău: „Probabil ne vom despărţi de Pawel Adamajtis în perioada următoare””

 1. Anonim

  Dar tu antrenor când pleci de la Zalău dar cota când pleacă de la volei că habar n-are de volei vreți campionat de-abia bateți pe Dinamo și asta că ați jucat la Zalău din cupele europene ați ieșit iar așa că demisia vouă nu jucătorii să plece voi plecati

 2. Pam pam

  Oooh se rupe dragostea dintre cuplurile C? Nea Constantine ai putea sa pleci și cu o data cu Adamsjits și Dobromir ca tu i-ai adus și vede ce buni îs. Și sa ii iei cu tine si pe cei din familia Cota nu de alta dar sau terminat deplasările in străinătate și Dna C nu mai are unde sa facă shopping a fost doar la Lisabona pe banii clubului adică ai noștri ca apoi s-a terminat visul. Dar in Bosnia de ce nu a fost?! Acolo nu se face shopping? Sau era la aparate pe cote cu dl primar și alții?
  Ce face Feherutu? Nu te-a zburat încă, Mariane? Trebuie făcută curatenie la aceasta echipa in condițiile in care Constantin+adamajits+dobtomir = Love = 11.000 Euro/luna.

 3. Ion

  Culegeți ce ați semănat acest antrenor și noua conducere (politica).
  Campionatul de anul trecut NU a fost câștigat de aceasta conducere+staff.
  Sa nu uitam ca echipa de anul trecut care a câștigat campionatul a fost alcătuită de Doru Tirle. Oricât ar conveni sau nu unora acest personaj, el este cel care a adus jucatori de oricum mai buna valoare decât cei actuali și prin care zalaul a fost in fruntea voleiului atâția ani.
  Dacă nu ma credeți, întrebați-l pe Gontariu cine la convins sa vina la Zalau? Tirle sau Cota? Tirle l-a adus și Cota nu l-a mai vrut anul asta.
  Așa ca anul trecut a fost o întâmplare fericita când la conducere au venit niște neica nimeni cu o echipa deja formată. Anu asta când o trebuit sa facă ei echipa se vede ce au făcut…
  Aloooo pe vremea lui Tirle acum 2 sezoane fără bani luați la timp zalaul a ieșit vicecampioana, a câștigat cupa și a ajuns in sferturile cupei cev.
  Acum pe vremea lui Cota, cu bani pompați de la primărie și cu cel mai MARE buget din istorie, jucatori tratati ca niște regi in acest oraș ne fac de ras istoria sportiva.
  Când o sa înțeleagă conducerea ca banii NU sunt suficienți pt performanța? O fi papa buna la Brilliant dar totuși…

 4. Cornel

  Constantine ia-ti secundul si jucatorii pe care i-ai adus si dute unde vrei .

 5. Volei

  Afara cu mercemarii de la echipa ,lăsați pe cei care vor sa faca treaba.

 6. Pro Volei

  Domnule Primar primul obiectiv a fost ratat in campionat suntem pe locul 4 cu sansa in cupa in urmatorul tur iesim si de acolo de ce nu faceti ceva la echipa si lasati in continuare sa conduca echipa niste necunoscatori,daca mai asteptati mult se va alege praful de aceasta echipa ,am un respect deosebit fata de dumneavoastra dar puneti la echipa niste localnici ca har domnului sunt multi cunoscatori in acest oras care au facut performante pentru aceasta echipa si au umplut tribunele meci de meci.

 7. Pub

  A ajuns echipa noastra un sanatoriu de lux incepind de la antrenori si pina la ultimul jucator.Jucatorii au inceput sa faca burta (Feher) antrenorii bataturi la fund cat stau jos la antrenamente ,vin la sala fac prezența papa bun somnul odihnitor seara in oras(baruri si localuri) si la meci melancolie si nu stiu de ce nu joaca.

 8. radu b

  ar trebui sa ne despartim de tine si de cei pe care iai adus ca nu ia adus primarul iar de rezultate tu trebuie sa raspunzi

 9. VOLEI ROMANIA

  Constantine ia ti sfatuitoarea (bucatareasa) si dute unde si a intrcat mutu iapa ca tu esti vinovat de toate relele de la echipa. Oare nu tu ai acceptat anul trecut mizeria din Bosnia ? fratia din camionat cupa cu pretenul Mantu ?Nu ai valoare .Bine a zis intaistataorul voleiului romanesc.Nu tu ai adus jucatorii pe care azi ii blamezi ?Nu tu stai umil in fata stapanei ?RUSINE

 10. OCHIUL SI TIMPANUL

  ATENTIE MARE !!!!!! 3 din comentariile de mai sus sunt adresate de voleibalisti catre antrenor !!!!!

 11. Functionar Primarie

  Daca nici jucătorii nu îi mai înghit pe cei din staff atunci ce sa mai vorbim Constantine ia-ti bucătăreasă si feciorul si dute cat mai departe de Zalau ca aici nu te mai vrea nimeni.

Leave a Comment