Marian Constantin, antrenor CSVM Zalău: „Ne-am considerat prea devreme campioni”

Volei Municipal a fost duminică la un set distanţă de titlul de campioană a României. Voleibaliştii zălăuani au câştigat actul de debut al disputei cu Universitatea Craiova cu 25 – 21, după care, a urmat o cădere inexplicabilă în jocul formaţiei de la poalele Meseşului, iar Volei Municipal a cedat cu 13 – 25 parţialele doi şi trei.
Vicecampioana a încercat să revină în joc în actul patru, dar nu a reuşit să câştige setul care i-ar fi adus titlul naţional, Craiova impunându-se cu 25 – 19.
„Ne-am considerat prea devreme campioni, iar acest lucru ne-a costat în seturile următoare. Jocul de la Craiova este, însă, de domeniul trecutului. Ne îndreptăm toată atenţia asupra partidei din ultima etapă, cu Arcada Galaţi, în care va trebui să dăm totul pe teren pentru a câştiga jocul. Suntem foarte aproape de un rezultat istoric, iar jucătorii trebuie să conştientizeze acest lucru. Sper ca la finalul jocului de joi, să sărbătorim câştigarea titlului împreună cu suporterii noştri minunaţi, care sunt convins că vor veni în număr mare la Sala Sporturilor”, ne-a declarat antrenorul Marian Constantin.
Volei Municipal va susţine ultimul meci din campionat joi, începând cu ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău, urmând să întâlnească Arcada Galaţi, ocupanta locului trei.
Biletele pentru acest meci vor fi puse în vânzare în ziua meciului, începând cu ora 9, la sediul clubului din incinta Sălii Sporturilor. Preţul unui tichet este de 7 lei.

Leave a Comment