Marian Bala va evolua la Zalău

Dorit insistent de CS Volei Municipal Zalău, secundul Marian Bala va evolua, în cele din urmă la echipa zălăuană, după ce oficialii clubului CS Phoenix au decis, totuşi, să renunţe la serviciile sale pentru sezonul următor. „Am renunţat la Bala, care va juca la Zalău în sezonul viitor. Un om pe care îl ţii cu forţa la echipă este clar că nu va avea nici randament maxim. Oricum, echipa care o formăm pentru sezonul viitor va fi clar mai valoroasă decât cea din sezonul trecut”, ne-a dezvăluit primarul Septimiu Ţurcaş.

Antrenorul Şimleului, Mircea Abraham, a afirmat, la un moment dat, că jucătorul poate pleca la orice echipă dacă aceasta achită grila de transfer impusă de Federaţia Română de Volei, iar conducerea clubului zălăuan se pare că este dispusă să o plătească, în cele din urmă, acea sumă din care 10 la sută ajunge la Federaţia Română de Volei, iar 90 la sută la clubul de la care provine jucătorul. „Aşa cum am mai spus, dacă Bala îşi doreşte să plece la Zalău noi nu ne opunem. Există o grilă stabilită de Federaţia Română de Volei care trebuie plătită, iar noi, clubul, nu avem nicio pretenţie financiară”, ne-a declarat Abraham.
Vă reamintim că Marian Bala a fost transferat la CS Phoenix Şimleu în vara anului trecut, de la SCM Universitatea Craiova, fiind considerat cel mai bun jucător de sub Măgura în sezonul 2012 – 2013.

Leave a Comment