UPDATE: Marian Bala, două sezoane la Zalău

Considerat cel mai bun jucător al echipei CS Phoenix Şimleu Silvaniei, în sezonul trecut, secundul Marian Bala a ajuns în cele din urmă la o înţelegere cu CS Volei Municipal Zalău. Chiar dacă voleibalistul originar din Bucureşti a anunţat de aproximativ o lună că intenţionează să părăsească formaţia de la poalele Măgurii, Bala a semnat contractul cu formaţia zălăuană abia vineri, după ce conducerea a achitat grila de transfer. „Odată cu venirea lui Bala dispunem de trei secunzi, iar concurenţa pe posturi nu poate duce decât la progres. În funcţie de aportul pe care-l va avea fiecare la antrenament vor intra şi în teren”, a spus Aurel Vlaicu.

Marian Bala a semnat un contract valabil pe o perioadă de două sezoane, fiind al treilea secund din curtea CS Volei Municipal Zalău, având în vedere că în lotul pentru sezonul viitor a fost păstrat şi Vlad Tebieş.
Lotul CS Volei Municipal Zalău este aproape definitivat odată cu realizarea celor două transferuri, conducerea intenţionând să mai aducă doar un secund.

Leave a Comment