Luptători din şapte judeţe se duelează în Sala Sporturilor din Zalău

Clubul Sportiv Şcolar Zalău organizează sâmbătă faza zonală a Campionatului Naţional de Lupte Libere rezervat categoriilor copii 1 şi 2, eveniment ce va avea loc în Sala Sporturilor. La competiţie vor fi prezenţi sportivi din Sălaj, Braşov, Harghita, Covasna, Mureş, Alba şi Bihor, antrenorul Gheorghe Panc afirmând că sunt aşteptaţi la evenimentul de la Zalău aproape 100 de sportivi.
CSS Zalău va fi reprezentat de cinci luptători la faza zonală: George Orţan – campionul naţional de anul trecut la categoria copii 2, care revine după o intervenţie chirurgicală la cotul braţului stâng, Sergiu Pop – vicecampion în acest an la Campionatul Naţional Şcolar, Alin Trif, Vlad Sârcă şi Paul Purcăraş.
„Sperăm la o evoluţie cât mai bună din partea lor, fiindcă, în acest an, ne propunem să obţinem cel puţin o medalie la faza naţională”, a afirmat antrenorul Gheorghe Panc.
Competiţia de la Sala Sporturilor va începe la ora 9, când este programată şedinţa tehnică şi cântarul oficial.
Finala Campionatului Naţional este programată la sfârşitul lunii octombrie, la Buziaş.
În luna noiembrie vor urma alte două competiţii pentru luptătorii de la CSS Zalău, Cupa României rezervată cadeţilor şi juniorilor, iar în decembrie va avea loc la Satu Mare un turneu internaţional la care vor fi invitaţi sportivi din şase ţări.

Leave a Comment