Luptător de la CSS Zalău, medaliat cu bronz la Cupa României

Federaţia Română de Lupte Libere şi Asociaţia Club Sportiv „Micul Luptător” din Călăraşi au organizat, în perioada 12 – 14 aprilie, ediţia din acest an a Cupei României la categoria Under 20 (juniori 1). Peste 350 de sportivi, reprezentând 73 de cluburi din ţară au participat la evenimentul de la Călăraşi, unul plin de spectacol, având în vedere că printre participanţi s-au numărat şi campioni naţionali şi sportivi medaliaţi la Naţionale.

Clubul Sportiv Şcolar a fost reprezentat la acest eveniment de opt sportivi pregătiţi de Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Cristian Crişan. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Sorin Ardelean, care a cucerit bronzul la categoria 125 de kilograme. George Prodan a ocupat locul cinci la categoria 57 de kilograme, iar Sebastian Ghirean, locul şapte la categoria 97 de kilograme. Cătălin Măireştean (cat. 65 kg) şi Daniel Barna (cat. 61 kg) au ocupat locul opt la finalul competiţiei. De menţionat că sportivii de la CSS Zalău sunt în primul an la această categorie.

Tot în această lună, alţi doi luptători de la CSS Zalău, Nicoleta Paşcalău (cat. 36 kg) şi Sebastian Pocol (cat. 68 kg) au obţinut medaliile de argint la Cupa României rezervată categoriei Under 15.

One Thought to “Luptător de la CSS Zalău, medaliat cu bronz la Cupa României”

  1. […] de opt sportivi pregătiţi de Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi… Articolul Luptător de la CSS Zalău, medaliat cu bronz la Cupa României apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment