Lucrările pentru iluminarea pistei de la Stadionul Municipal au fost finalizate

În urma solicitărilor primite din partea mai multor cetăţeni, noua conducere a Primăriei Zalău a decis prelungirea programului cu publicul la Stadionul Municipal până la ora 24. Majoritatea zălăuanilor doreau să facă mişcare în partea a doua a zilei, chiar şi după lăsarea serii, iar în acest sens, edilul Ionel Ciunt a decis împreună cu viceprimarii ca pista să fie iluminată în această vară, iar programul pentru cetăţeni să fie prelungit până la ora 24.
Lucările au fost demarate în luna iulie, fiind finalizate la începutul acestei săptămâni. Au fost monţati şase stâlpi, la distanţă de 80 de metri unul de celălalt, care asigură un nivel optim pentru alergare şi după lăsarea serii.
Atât sportivii profesionişti, cât şi amatorii sau simplii doritori de mişcare au posibilitatea să alerge zilnic până la ora 24, atunci când pe Stadionul Municipal nu se desfăşoară competiţii oficiale.
În perioada de toamnă, programul va fi modificat.

3 Thoughts to “Lucrările pentru iluminarea pistei de la Stadionul Municipal au fost finalizate”

 1. Anonim

  8 saptamani pt 6 stalpi? am inteles….

 2. Anonim

  de azi se va juca in nocturna meciurile FC Zalau

 3. Anonim

  poate si asfalteaza pista… mai bine ar turna asfalt pe ea ca altfel cetatenii care au solicitat iluminatul risca sa isi rupa picioarele pe ea atat ziua – cat si dupa lasarea intunericului la lumina celor sase felinare.
  draga semnatarule al articolului, te-ai documentat daca noul primar a facut si o licitatie in privinta lucrarilor de iluminat?

Leave a Comment