Lucrările la cele două terenuri de tenis acoperite, în plină desfăşurare

Iubitorii „sportului alb” din Zalău, dar mai ales cei care practică tenisul de câmp ca sport de performanţă îşi vor putea desfăşura activitatea pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp sau de condiţiile meteorologice.

În luna martie a acestui an au început lucrările pentru renovarea şi acoperirea a două dintre cele şase terenuri de zgură din cadrul bazei sportive de tenis de câmp situată lângă Sala Sporturilor. Cea mai mare parte a cheltuielilor este suportată de SC TenarisSilcotub, care pune la dispoziţie 100.000 de dolari, în timp ce Primăria Zalău finanţează această lucrare cu aproximativ 100.000 de lei.
Lucrările presupun realizarea fundaţiei, a structurii din oţel, a unui acoperiş din polyplan care va conţine şi închideri laterale cu posibilitatea de deschidere în perioada veri, a unei nocturne cu 18 proiectoare şi a unei încălziri cu patru tuburi radiante.
„Prin ajutorul deosebit pe care l-am primit de la firma TenarisSilcotub, se va oferi posibilitatea asigurării unei perioade continue de pregătire şi antrenament atât pentru sportivii de performanţă, cât şi pentru numeroşii amatori din întreg judeţul” a declarat Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău.
Se are în vedere şi construirea unei clădiri, în vecinătatea celor două terenuri acoperite, care va avea la parter vestiare, duşuri, grupuri sanitare, spaţiu administrativ şi sistem de încălzire, iar la etaj vor fi amenajate o sală de protocol, un caffe-bar, oficiu, vestiare pentru personal, vestiare pentru arbitri, grup sanitar şi o terasă acoperită. Va fi amenajată şi o parcare auto care va dispune de 14 locuri. Lucrările se vor derula pe parcursul a 12 luni, iar valoarea totată a investiţiei se ridică la aproape un milion de lei, bani proveniţi din bugetul local.

One Thought to “Lucrările la cele două terenuri de tenis acoperite, în plină desfăşurare”

  1. obs

    In sfarsit se face ceva frumos si util pt acest oras !

Leave a Comment