Luceafărul Bălan, la primul meci oficial din noul sezon

Miercuri, ora 17:30, Stadionul „Dumbrava” din Gîlgău Almaşului
Luceafărul Bălan – Sănătatea Cluj

Promovată în Liga a III-a în urmă cu două săptămâni, Luceafărul Bălan va susţine miercuri după-amiaza primul meci oficial din noul sezon. Până la începerea campionatului în cel de-al treilea eşalon, fotbaliştii pregătiţi de Marius Paşca vor evolua în noul sezon al Cupei României, urmând să întâlnească în această după-amiază, în cadrul primei faze, Sănătatea Cluj. Formaţia clujeană este o specialistă în jocurile din Cupa României, iar cel mai lung parcurs l-a avut în sezonul 2007 – 2008, când a ajuns până în 16-imile Cupei României, după ce a învins echipele Someşul Ileanda, Minerul Iara, Victoria Carei, Gaz Metan Mediaş, Unirea Alba Iulia şi UTA Arad, iar în optimi a fost eliminată de Dinamo Bucureşti.
Luceafărul Bălan a efectuat ieri primul antrenament de după promovarea în Liga a III-a, iar pregătirile pentru noul sezon le începe săptămâna viitoare.
„Sănătatea Cluj a produs multe surprize în meciurile din Cupa României, dar acest lucru nu înseamnă că suntem victime sigure. Este o echipă cu experienţă la nivelul Ligii a III-a, dar şi noi avem jucători valoroşi în lot. Sper să obţinem un rezultat favorabil”, a declarat antrenorul Marius Paşca.
În prima fază a Cupei României sunt programate 37 de jocuri, faza a doua urmând să se desfăşoare în 29 iulie. În această fază vor evolua cele 37 de câştigătoare ale primei faze plus cinci echipe ce au activat în sezonul trecut în Liga a III-a.
Partida dintre Luceafărul Bălan şi Sănătatea Cluj este programată la ora 17:30, pe Stadionul „Dumbrava”din Gîlgău Amaluşui. Meciul va fi oficiat de o brigată maramureşeană, avându-l la centru pe Adrian Şuta, iar la cele două linii pe Ionuţ Sava şi Gheorghe Tarba.

Leave a Comment