Luceafărul Bălan, învinsă în manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a

Luceafărul Bălan a rămas cu șanse aproape nule la promovarea în Liga a III-a, după manșa tur a barajului cu Olimpia Satu Mare. Disputa tur a avut loc sâmbătă, 17 iunie, pe Stadionul din Gâlgău Almașului, sătmărenii impunându-se cu 5 – 2. Primele două ocazii și le-a consemnat Luceafărul, după care, oaspeții au deschis scorul în minutul 17, prin Elisama Pedilla. Olimpia a mai marcat o dată până la pauză, prin Remi Emirau, iar Bălanul a redus din handicap prin Cosmin Crăciun.

După revenirea de la cabine, sătmărenii s-au desprins decisiv, înscriind de două ori consecutiv. S-a făcut 4 – 1 pentru oaspeți, iar zarurile păreau deja aruncate. Până la final, Bălanul a mai înscris o dată prin același Cosmin Crăciun, dar și Olimpia a mai punctat o dată prin Alex Micle.

După 5 – 2 în favoarea Olimpiei, Bălanul mai poate spera la promovare doar printr-o minune. Returul dintre cele două formații este programat sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17:30, pe terenul Someșul Satu Mare.

Foto: Sebastian Tăbăcaru

2 Thoughts to “Luceafărul Bălan, învinsă în manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a”

  1. […] Luceafărul Bălan a rămas cu șanse aproape nule la promovarea în Liga a III-a, după manșa tur a barajului cu Olimpia Satu Mare. Disputa tur a avut loc sâmbătă, 17 iunie, pe Stadionul din Gâlgău Almașului, sătmărenii impunându-se cu 5 – 2. Primele două ocazii și le-a consemnat Luceafărul, după care, oaspeții au deschis scorul în minutul 17, prin Elisama Pedilla. Olimpia a mai marcat o dată până la pauză, prin Remi Emirau, iar Bălanul a redus din handicap prin Cosmin Crăciun. După revenirea de la cabine, sătmărenii s-au desprins… Citeste mai mult […]

  2. […] Luceafărul Bălan a rămas cu șanse aproape nule la promovarea în Liga a III-a, după manșa tur a barajului cu Olimpia Satu Mare. Disputa tur a avut loc sâmbătă, 17 iunie, pe Stadionul din Gâlgău Almașului, sătmărenii impunându-se cu 5 – 2. Primele două ocazii și le-a consemnat Luceafărul, după care, oaspeții au deschis scorul în minutul 17, prin Elisama Pedilla. Olimpia a mai marcat o dată până la pauză, prin Remi Emirau, iar Bălanul a redus din handicap prin Cosmin Crăciun. După revenirea de la cabine,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment