Liderul României la volei a făcut senzaţie la CNS Zalău

Pentru a face cât mai cunoscut acest sport în şcoli, dar şi pentru atrage elevii la meciuri, Clubul Sportiv Volei Municipal Zalău a început o acţiune de promovare a voleiului. Primul eveniment de acest gen a avut loc miercuri, la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău, unde voleibaliştii pregătiţi de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae au susţinut un joc demonstrativ împotriva echipei şcolii conduse de directorul Vasile Bulgărean. „Este o strategie pe care o avem la nivelul clubului de volei, de a promova acest sport în Zalău. Vrem să aducem aceşti jucători de valoare în contact cu elevii pentru care, probabil sunt idoli. Până la urmă ne dorim să avem nişte echipe de copii şi juniori valoroase, aşa cum am avut în anii trecuţi. Avem exemple de foşti jucători care au pornit de la nivelul junioratului şi au ajuns nume mari în voleiul românesc. În funcţie de disponibilitatea echipei, vom mai organiza astfel de acţiuni în şcoli, în special în liceele din Zalău, pentru că de la acest nivel începe să se facă adevărata mişcare pentru performanţă”, a declarat primarul Radu Căpîlnaşiu, prezent la evenimentul de la CNS Zalău.

Şi antrenorul Aurel Vlaicu este de părere că astfel de evenimente sunt bine venite pentru elevii zălăuani. „Cel mai important este că am reuşit să le facem o bucurie acestor elevi. Această acţiune este un început, fiindcă, în funcţie de programul nostru, vom mai organiza astfel de evenimente şi în alte licee. Sigur că sunt puţini evelii care îşi propun să facă volei de performanţă, dar unul dintre scopurile acestor acţiuni este de a-i determina să-şi întrepte atenţia spre sport, în special spre volei”.
Pe parcursul setului disputat, elevii pregătiţi de profesorul de sport, Marcel Berceanu au încercat să facă o figură cât mai frumoasă în faţa mult mai valoroşilor voleibalişti de la fosta campioană a României şi chiar au reuşit câteva faze spectaculoase. Mojoretele liceului au întreţinut atmosfera în timpul celor două time-out-uri cerute de antrenori, iar la final, Adriano Lamb şi compania au împărţit poze cu autografe celor prezenţi în sală.
Conducerea clubului a organizat şi o tombolă, punând la dispoziţie două abonamente la tribuna oficială şi două mingi de volei cu autografele jucătorilor.

7 Thoughts to “Liderul României la volei a făcut senzaţie la CNS Zalău”

  1. Anonim

    tarle unde e? ii e rusine sa-si mai arate ochii in public? sau s-a dus sa-si ascunda banii?

  2. staff

    S a dus sa se vada cu mămica ta.?!?Anonim…

  3. Anonim

    daca e gerontofil poate s-a intalnit cu mama. stiu ca-i plac cele tinere dar poate ma insel

  4. Anonim

    domnule staff…nu ai ceva de pupat azi? sau nu va pupati intre rude?

  5. staff

    Te ai enervat Anonim?S a intalnit cu mamica ta s o intrebe cum de a adus pe lume asa un copil tâmp.

  6. Anonim

    ce comentarii de retardati

  7. staff

    Decât un gunoi de om !!!!

Leave a Comment