Libero-ul Zalăului, Adrian Feher, s-a retras de la echipa naţională

Naţionala masculină de volei a României a susţinut la finalul săptămânii trecute al doilea turneu din campania de calificare la Campionatul European, programat anul viitor, în Polonia. Competiţia desfăşurată în Cehia a fost ultima sub tricoul echipei naţionale pentru libero-ul vicecampioanei Volei Municipal Zalău, Adrian Feher.
„Meciul de duminică, cu Macedonia, a fost ultimul pentru mine în tricoul echipei naţionale. După 15 ani în care am răspuns convocărilor la echipa naţională, cred că a venit timpul să spun „rămas bun” primei reprezentative. Au fost ani frumoşi petrecuţi alături de cei mai buni jucători români. Rămân cu mulţi prieteni după toţi aceşti ani şi cu multe amintiri plăcute”, ne-a declarat Adrian Feher.
Libero-ul formaţiei zălăuane are peste 150 de meciuri jucate la echipa naţională.
„În orice domeniu, trebuie să ştii să laşi loc altor oameni, iar la echipa naţională, cred că a venit momentul schimbării de generaţii. Avem jucători talentaţi, precum Aciobăniţei, Bălean, Constantin sau Mărieş, care cred că pot face lucruri frumoase împreună în anii următori. Vreau să urez succes echipei naţionale în acţiunile viitoare. Voi rămâne mereu un suporter înflăcărat al colegilor mei”, a mai precizat Feher.
Adrian Feher a fost convocat pentru prima dată la echipa naţională în 2001, fiind unul dintre jucătorii români cu cele mai multe prezenţe sub tricolor.

One Thought to “Libero-ul Zalăului, Adrian Feher, s-a retras de la echipa naţională”

  1. Anonim

    Ady , pariurile-s viitorul!

Leave a Comment