„La omu’ sărac, nici boii nu trag”

FC Zalău a suferit vineri după-amiaza a şasea înfrângere din actualul sezon, după ce a cedat cu scorul de 0 – 3 pe teren propriu în faţa formaţiei Csikszereda Miercurea Ciuc

Venită după două remize consecutive, una în faţa celor de la Luceafărul Oradea, iar a doua în etapa de săptămâna trecută, pe terenul echipei Luceafărul Bălan, FC Zalău a suferit vineri un nou eşec. Formaţia zălăuană a cedat cu scorul de 0 – 3 duelul de pe teren propriu cu Csikszereda Miercurea Ciuc, pentru jucătorii pregătiţi de Olariu şi Oros fiind al şaselea eşec din actualul sezon al Ligii a III-a de fotbal.
Scorul a fost „alb” la finalul primelor 45 de minute, oaspeţii marcând toate cele trei goluri după revenirea de la vestiare.
După o primă repriză în care ambele formaţii şi-au trecut în cont câteva ocazii de a înscrie, FC Zalău nu a mai arătat la fel de bine în partea secundă, iar formaţia vizitatoare a profitat din plin de jocul modest al gazdelor.
Momentul „cheie” al partidei a avut loc la începutul reprizei secunde, când Flaviu Dumbrăvean a fost eliminat după un fault comis în suprafaţa de pedeapsă, iar Miercurea Ciuc a deschis scorul din penalty, prin Hazik Adrian.
După aproximativ zece minute scurse din repriza secundă, oaspeţii şi-au majorat avantajul prin Szekely Ervin, care a reluat balonul în plasă după o lovitură de la colţul terenului. Dintr-o fază aproape indentică s-a marcat şi cel de-al treilea gol. Fostul rapidist, Robert Ilyeş, a executat foarte bine o lovitură de la colţul terenului, iar Szoloşi Marton a reluat balonul în plasă din opt metri.
În urma acestei înfrângeri, FC Zalău rămâne pe penultimul loc în Seria a V-a, urmând ca în etapa viitoare să se deplaseze la Cluj, pentru disputa cu Sănătatea.
FC Zalău: Cristian Man – Sergiu Bercean, Flaviu Dumbrăvean, Tonko Robert, Ionuţ Blaga, Alexandru Flueraş, Liviu Cheţan (min. 86, Vlad Tohat), Raul Stanciu, Daniel Supuran (min. 60, Alexandru Pop), Dummene Best Tegbo (min. 52, Viorel Ionaşcu) şi Cristian Tăbârţă (min. 81, Răzvan Meleg). Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment