La barajul pentru promovarea în Liga a III-a, Campioana Sălajului va întâlni CSO Cugir

Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul şi ordinea de disputare a celor 21 de meciuri pentru promovarea în Liga a III-a. Reprezentanta judeţului Sălaj, care va fi una dintre echipele Rapid Jibou şi CS Barcău Nuşfalău, va întâlni în duelul pentru promovarea în al treilea eşalon, reprezentanta judeţului Alba. Dacă în Sălaj, lupta pentru locul întâi este deschisă, în cotinuare, în judeţul Alba, Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir nu mai poate pierde titlul de campioană, având un avans de peste zece puncte faţă de ocupanta locului secund, cu două etape înainte de final.

Campioana Sălajului şi CSO Cugir se vor întâlni pe Stadionul Municipal de la Oradea, în data de 19 iunie, de la ora 17:30. Echipele au obligaţia de a depunde la sediul FRF, până la data de 18 iunie, tabelele nominale cu maximum 18 jucători ce au drept de participare la jocul de baraj.
În cazul în care, scorul va fi egal după cele 90 de minute, partida se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauză între ele. Dacă egalitatea va persista şi după 120 de minute, formaţia promovată în Liga a III-a se va decide la loviturile de departajare.
Jucătorii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene primite în campionatu judeţean vor avea drept de joc la meciul de baraj, urmând a nu avea drept de joc doar fotbaliştii suspendaţi pentru alte abateri disciplinare.
Albaiulienii sunt foarte încrezători în şansele la promovare, iar antrenorul CSO Cugir, Alexandru Kilin, consideră că tragerea la sorţi este una favorabilă. „Obiectivul nostru este promovarea! Deocamdată nu ştim prea multe despre adversar, dar încercăm să adunăm cât mai multe date, pentru a ne realiza dezideratul. Cred că împerecherea este una favorabilă, dacă ne gândim că am evitat judeţe precum Arad sau Hunedoara”, a declarat tehnicianul Cugirului, pentru presa locală.

La Zalău, Satu Mare – Cluj

Ditre cele 21 de jocuri programate în data de 19 iunie, unul va avea loc în Sălaj, foarte probabil pe Stadionul Municipal din Zalău, la fel cum s-a întâmplat şi în anii precedenţi. În acest an, pe Stadionul Municipal din Zalău se vor duela campioana judeţului Satu Mare şi campioana judeţului Cluj.
Iată programul complet al celor 21 de partide şi judeţele în care se vor juca meciurile: Suceava – Iaşi (orjanizator AJF Botoşani), Neamţ – Botoşani (Iaşi), Vaslui – Galaţi (Bacău), Tulcea – Brăila (Galaţi), Constanţa – Ialomiţa (Călăraşi), Călăraşi – Ilfov (Bucureşti), Giurgiu – Argeş (Teleorman), Olt – Teleorman (Argeş), Bucureşti – Dâmboviţa (Prahova), Prahova – Buzău (Ialomiţa), Vracea – Bacău (Covasna), Covasna – Braşov (Harghita), Mureş – Harghita (Braşov), Maramureş – Bistriţa (Cluj), Satu Mare – Cluj (Sălaj), Arad – Bihor (Alba), Sălaj – Alba (Bihor), Timiş -Caraş-Severin (Hunedoara), Vâlcea – Sibiu (Olt), Gorj – Hunedoara (Caraş-Severin) şi Mehedinţi – Dolj (Gorj).

 

Leave a Comment