Juniorii I de la CSS Zalău, calificaţi în turneul semifinal de volei

După echipele de juniori II şi III, formaţia de juniori I a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a obţinut, şi ea, calificarea în turneul semifinalal Campionatului Naţional de volei. Formaţia pregătită de Dan Predescu şi Marin Silaghi a înregistrat patru victorii şi patru înfrângeri în prima parte a campionatului, iar ultimul succes l-a obţinut chiar sâmbătă, pe teren propriu, în faţa penultimei clasate, LPS Bihorul Oradea.

CSS Zalău s-a impus în trei seturi, în faţa voleibaliştilor orădeni, iar primul set a fost fără istoric, Rareş Bălean şi compania câştigând cu 25 – 12. Parţialul secund a fost mai disputat, zălăuanii impunându-se abia în prelungiri în faţa formaţiei oaspete, cu scorul de 28 – 26. Bihorenii s-au ţinut aproape şi în ultimul act, iar diferenţa din final a fost de patru puncte, 25 – 21.
„Mă bucur că, după echipa de juniori II şi cea de juniori III, a reuşit calificarea în turneul semifinal şi formaţia de juniori I. A fost o serie grea, iar cele trei echipe care ne-am clasat pe primele locuri suntem de valoare foarte apropiată. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru această performanţă, dar şi pe cei de la grupele mai mici. Calificarea celor trei echipe de juniori în turneul semifinal, demonstrează că la Clubul Sportiv Şcolar se face, în continuare, performanţă”, ne-a declarat antrenorul Marin Silaghi, care ocupă şi funcţia de director la CSS Zalău.
Cu 12 puncte acumulate în prima parte a campionatului, CSS Zalău ocupă locul trei în clasamentul Seriei E, mergând în turneul semifinal alături de CSS LAPI Dej şi CSS 2 Baia Mare, echipe clasate pe primele două locuri în serie.
CSS Zalău: Dan Băltan, Rareş Bălean, Alexandru Bumb, Claudiu Iov, Domokos David, Paul Peşteleu, Marius Chende, Dan Pop, Horea Ştefănescu şi Sergiu Cozorici. Antrenori: Dan Predescu şi Marin Silaghi
Rezultatele înregistrate de CSS Zalău în prima parte a campionatului: în tur: 0 – 3 cu CSS Lapi Dej, 0 – 3 cu CSS 2 Baia Mare, 3 – 0 cu LPS Bistriţa, 1 – 3 cu LPS Bihorul Oradea; în retur: 1 – 3 cu CSS LAPI Dej, 1 – 3 cu CSS 2 Baia Mare, 3 – 1 cu LPS Bistriţa şi 3 – 0 cu LPS Bihorul Oradea.
Clasament:
1. CSS LAPI Dej 8 7 1 21 – 5 21p
2. CSS 2 Baia Mare 8 6 2 19 – 8 18p
3. CSS Zalău 8 4 0 4 14 – 14 12p
4. LPS Bihorul Oradea 8 2 6 8 – 18 6p
5. LPS Bistriţa 8 1 7 5 – 22 3p

Leave a Comment