Jucătorii din Sălaj nu sunt interesaţi de FC Zalău

Doar 14 jucători au fost prezenţi la trialul organizat la Crasna de conducerea clubului zălăuan

Conducerea clubului FC Zalău a decis să organizeze abia în acest an o selecţie cu jucătorii din judeţ, după ce preşedintele Ioan Morar a anunţat încă de anul trecut că intenţionează să facă un astfel de eveniment. Din păcate, doar 14 jucători ce evoluează la echipele din Ligile a IV-a şi a V-a din Sălaj s-au prezentat la trialul organizat sămbătă la Crasna. Printre cei prezenţi s-au aflat şi jucători ce au evoluat la un moment dat la FC Zalău, dar care, din diverse motive, au fost nevoiţi să părăsească echipa condusă de Ioan Morar. Madaras Csaba, Radu Blaga, Bogdan Filip şi Robert Niculăuţ sunt cei patru foşti componenţi ai echipei zălăuane, primul evoluând acum la Gloria Bobota, următorii doi la Treznea, iar Niculăuţ la Olimpic Bocşa.
A fost organizat un amical între aşa-zisa selecţionată a Sălajului şi echipa de juniori republicani de la FC Zalău, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 3 – 3.
Ceilaţi zece jucători prezenţi la trialul de la Crasna sunt: Ovidiu Solomonean (Recolta Agrij), Ciprian Bărnuţiu (AS Chieş), Florin Mateşan (Benfica Ileanda), Bogdan Ciaca (Benfica Ileanda), Cosmin Bene (Benfica Ileanda), Mălin Sabou (Sportul Şimleu), Mihai Brânduşe (Rapid Jibou), Flavius Maioş (Real Crişeni), Ciprian Pavel (Unirea Mirşid), Călin Pop (CS Crasna).

One Thought to “Jucătorii din Sălaj nu sunt interesaţi de FC Zalău”

  1. Suporter

    Dle Morar , colecteaza stiri maiinteresante ce naiba . Niscaiva ceva interviuri cu sportivi importanti, antrenori , conducatori etc .. Avem 2 echipe de top national Volei-handbal si ne intoxicati cu tot felul de expirati ?Ne-am saturat de mediocritatea si copy paste a celor de la asa zisul ziar de sport , scris de niste putoi fara veleitati de ziaristi , sunteti singurul ziar de calitate in ce priveste sportul, asa ca avem asteptari mai mari de la dv. E o recomandare , sper sa nu va supere ca.. Echipele de volei, handbal sunt in pregatire, ce transferuri-plecari se realizeaza, unde se pregatesc, etc..? Nici pe saiturile lor nu prea apare mai nimic. Ce atata secrete?

Leave a Comment