Jucător de la Viitorul Zalău, la selecţia lotului naţional

Alexandru Neagotă, jucător ce evoluează la grupa de copii născuţi în 1999 de la Viitorul Zalău, a fost selectat pentru cea de-a treia acţiune a lotului naţional, Under 14. Fotbalistul pregătit de Daniel Sabou, care este şi managerul clubului, a participat luni la acţiunea desfăşurată la Târgu Mureş, fiind prezenţi aproximativ 50 de juniori, din 12 judeţe. Sălajul a fost reprezentat doar de Alexandru Neagotă, după ce la prima acţiune, desfăşurată anul trecut, au fost selectaţi cinci sălăjeni. A doua acţiune a avut loc săptămâna trecută, la Salonta, alături de Neagotă fiind prezent şi Sebastian Duma, junior de la FC Zalău, pregătit de Cristian Oros.

„Mă bucur că a fost selectat printre cei 50 de copii care au participat la acţiunea de la Târgu Mureş. Sigur că, până la formarea lotului naţional mai trebuie parcurse câteva etape. Încă nu ni s-a confirmat rezultatul de la Târgu Mureş, însă sper ca Neagotă să fie selectat printre copiii care vor fi convocaţi la următoarea acţiune”, a declarat managerul Daniel Sabou.
Cei aproximativ 50 de jucători prezenţi la acţiunea de selecţie de la Târgu Mureş au fost împărţiţi în patru echipe, aceştia susţinând două jocuri de verificare, fiecare meci având o durată de două reprize a câte 30 de minute.

Leave a Comment