Jucător de la Real Crişeni, desemnat cel mai bun fotbalist la faza regională a unei competiţii organizate de Federaţia Română de Fotbal

 

 

Clasată pe primul loc în Sălaj, dintre 20 de participante la Cupa Satelor – competiţie destinată copiilor născuţi în 2006 – Real Crişeni a participat la finalul săpătâmânii trecute la faza regională ce a avut loc la Prundu Bârgăului.

La eveniment au mai fost prezente reprezentantele judeţelor Cluj, Bihor, Maramureş, Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud, iar echipa din Crişeni a fost repartizată într-o grupă cu echipele din Cluj şi Bihor.

În primul duel, sălăjenii s-au impus cu 3 – 0 în faţa clujeenilor, dar au cedat în a doua partidă cu 0 – 3 împotriva reprezentantei Bihorului, echipă ce a şi câştigat competiţia.

Deşi nu a obţinut calificarea la faza naţională a competiţiei, echipa din Crişeni se poate mândri cu faptul că a dat cel mai bun jucător al turneului, acesta fiind Andrei Jula.

„A fost o competiţie foarte bine organizată, jucători cu calităţi, iar noi ne bucurăm că jucătorul nostru, Andrei Jula, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al turneului. Le mulţumesc tuturor celor care au fost şi sunt alături de noi în activitatea pe care o desfăşurăm”, a declarat Călin Morar, primarul comunei Crişeni.

Leave a Comment