Jucaţi sau plecaţi!

Volei Municipal Zalău va susţine miercuri după-amiază, de la ora 15:30, o partidă crucială la Baia Mare, în care nu are decât varianta victoriei pentru a mai spera la un loc în semifinalele campionaului

Învinsă în prima partidă din play-off-ul Diviziei A1, Volei Municipal Zalău este obigată să se impună miercuri după-amiază, la Baia Mare, pentru a mai spera la un loc în semifinalele campionatului naţional. Parcursul dezastruos şi evoluţia penibilă pe care au avut-o jucătorii antrenaţi de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae în ultimele partide, dar mai ales sumele cu care aceştia sunt plătiţi, îi obligă pe voleibaliştii zălăuani să-şi schimbe atitudinea măcar în ceasul al 12-lea. „Cred şi sper că vom câştiga la Baia Mare şi vom juca duminică, acasă, meciul decisiv pentru calificarea în semifinale. Este clar că, dacă nu se va îndeplini obiectivul propus, se vor lua măsuri, dar, deocamdată, nu vreau să discutăm despre acest subiect. Sper ca băieţii să câştige meciul”, ne-a declarat preşedintele clubului, Stelian Potroviţă.
Chiar dacă echipa sa a câştigat de două ori în mai puţin de o lună, cu acelaşi scor la Zalău, 3 – 1, antrenorul băimărean, Marius Botea, a precizat după victoria de sâmbătă că se aşteaptă la un meci foarte disputat la Baia Mare. „Am făcut cel mai bun meci din acest campionat, dar nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche, fiindcă această victorie nu va însemna nimic dacă nu va fi dublată de un succes miercuri, pe teren propriu. Sunt convins însă, că echipa din Zalău, pe care au o consider una valoroasă, va veni la Baia Mare să-şi vândă scump pielea”, consideră tehnicianul Ştiinţei.
În cazul în care va câştiga jocul de la Baia Mare, Volei Municipal Zalău şi Ştiinţa Explorări Baia Mare se vor reîntâlni duminică, la poalele Meseşului, în partida decisivă pentru calificarea în semifinale. Dacă va pierde jocul de miercuri după-amiază, formaţia zălăuană va juca în faza a doua a play-off-ului pentru stabilirea locurilor şase – şapte.
Partida dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Volei Municipal Zalău este programată la ora 15:30, în Sala Sporturilor din Baia Mare şi va fi oficiată de Nicolae Stan (Bucureşti) şi Cristian Şanta (Cluj-Napoca).

2 Thoughts to “Jucaţi sau plecaţi!”

  1. Anonim

    FORZA BAIA MARE!

  2. io

    de ei nu se leaga nimeni (si handbal la fel) ca au salarii de sute de euro, si tot din bani publici, dar la un functionar din primarie sau alt serviciu public, toti sar cu gura. si ei „lucreaza” 3-4 ore pe zi, chirie si cheltuieli asigurate. DA DE EI NU SE LEAGA NIMENI ( SI NICI PERFORMANTE NU AU).

Leave a Comment