Joaca de-a play-out-ul

FC Zalău a ratat play-off-ul Ligii a III-a de fotbal, după ce a pierdut cu scorul de 1 – 2, pe teren propriu, în faţa formaţiei Metalurgistul Cugir, în ultimul meci din cadrul returului. Pentru evitarea retrogradării se duelează şase echipe, iar în prima etapă din play-out, FC Zalău s-a impus cu scorul de 3 – 1 în faţa ultimei clasate, Unirea Dej.

Chiar dacă mai sunt de disputat etapele din cadrul play-out-ului, pentru FC Zalău, campionatul este ca şi încheiat, din moment ce a ratat clasarea în primele şase echipe la finalul returului, iar de retrogradare nu poate fi vorba. Pe ultimul loc în Seria a V-a se situează Unirea Dej, formaţie pe care FC Zalău a învins-o cu 3 – 1 în prima dispută din play-out, desfăşurată sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Zalău.
Zălăuanii au deschis scorul în minutul zece, prin Andrei Sulea, iar în minutul 27, scorul a devenit 2 – 0, după autogolul lui Sergiu Rus.
Până la pauză, formaţia pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros a făcut 3 – 0, iar în partea a doua, oaspeţii au redus din handicap, scorul final devenind 3 – 1 pentru FC Zalău.
În etapa următoare, programată vineri, FC Zalău va evolua în deplasare, pe terenul echipei Sănătatea Servicii Publice Cluj.

Trei jucători au fugit de la echipă

La numai câteva zile după ratarea calificării în play-off, FC Zalău a rămas fără trei jucători importanţi: Andrei Lăcătuş, Mihai Gui şi Paul Chiş. Primii doi erau titulari în echipa pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros, în timp ce Paul Chiş a fost rezervă, dar a evoluat aproape meci de meci. Fără să anunţe conducerea tehnică, dar nici cea administrativă, cei trei jucători aduşi de la AS Chieşd au părăsit echipa săptămâna trecută, înaintea primului duel din play-out.
În ciuda numeroaselor telefoane date de către persoanele din conducere, cei trei fotbalişti nu au putut fi contactaţi, iar preşedintele Ioan Morar a declarat că aceştia riscă să fie suspendaţi pentru o perioadă de cel puţin doi ani.

One Thought to “Joaca de-a play-out-ul”

Leave a Comment