Iulia Cliţan, CS Terra Kid Zalău: „Sporturile olimpice nu se compară cu cele neolimpice”

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a întocmit şi în acest două clasamente pentru sportivii din Sălaj, unul în care au fost incluşi cei care practică sporturi olimpice, altul pentru cei care practică sporturile neolimpice.
Dacă în clasamentul olimpicilor, situaţia a rămas neschimbată, în clasamentul celor care practică sporturi neolimpice, sportiva anului a devenit Iulia Cliţan, reprezentanta Clubului Sportiv Terra Kid Zalău. Aceasta a devenit dublă campioană mondială şi naţională în acest an.
Iulia Cliţan a devenit în acest an pentru a doua oară sportiva anului în Sălaj în probele neolimpice, ocupând locul I pentru prima dată în 2015.
„Mă bucur foarte mult să fiu desemnată pentru a doua oară sportiva anului în probele neolimpice. În spatele acestui rezultat se află o întreagă echipă, iar cei mai importanţi sunt părinţii mei, care au fost întotdeauna alături de mine. Cred că este mai corect faptul că se întocmesc două clasamente, pentru că sporturile olimpice nu se compară cu cele neolimpice. Însă, indiferent de sportul pe care-l practici, în spatele unui rezultat notabil, se află o muncă titanică”, a declarat Iulia Cliţan.
Şapte sportivi de la Terra Kid Zalău au fost incluşi în clasamentul celor mai buni sportivi din Sălaj în probele neolimpice, ceilalţi fiind Ana Popescu, Vlad Popescu, Horaţiu Lixandru, Rareş Maier, Cristian Duţă şi Dan Poptelecan.

2 Thoughts to “Iulia Cliţan, CS Terra Kid Zalău: „Sporturile olimpice nu se compară cu cele neolimpice””

  1. Chitan

    Morare nu cumva i-ai gresit numele? Mastrul de ceremonii Balajel zice ca o cheama Chitan!

  2. Anonim

    Felicitari iulia. Ai fost si esti cea mai buna. Tine-o tot asa. La multi si fericiti ani !

Leave a Comment